Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Feedee fétises férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feedee fétises férfiak, hogyan élitek meg ezt a fétist kapcsolatban egy "normális" nő mellett, akit ez nem izgat?

Figyelt kérdés

Több kérdés jött a témában, hogy vannak férfiak, akiket izgat, ha a nő mellett meghíznak, vagy a nő hizlalja őket. Nyilván a legtöbb nőt ez nem érdekli, nagyon kevés kivétel van.

Ti mire jutottatok?

- Nem beszéltetek róla és el van temetve a fétis?

- Nem beszéltetek róla és titokban hízókúráztok?

- Elmondtátok, tudomásul vette, de nem nyitott rá?

- Elmondtátok, és ha nem is izgatja őt, tolerálja vagy akár segíti a hízást?

(Bocsánat, akit megbotránkoztat a kérdés..)

32/F

2022. febr. 2. 22:42
 1/2 anonim ***** válasza:

Én inkább feeder vagyok, de soha nem került sor ennek a konkrét és határfeszegető megélésére, mivel a kapcsolataimban automatikusan híztak mellettem a nők.

30/F

2022. febr. 3. 12:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem jól. Rosszul vagyok az állandó, folyamatos fogyókúrától, és bár szeretem, mint párom, (eleve duci volt mikor megismertem) baromi elkeserítő ez az egész számomra.

-Legjobban azt szeretném, ha én is normális lennék, mint egy átlagember, és én is tudnék szexuális izgalmat vagy vonzalmat érezni egy átlagos testalkatú nő iránt. (nem tudok, szóval ezt hagyjuk is).

- Duci volt kicsit ismerkedésünkkor is, bíztam benne, hogy majd úgyis hízik még és szereti így önmagát. Hát nem.

- Olyan őrült extrém kérés ez az élettől, hogy olyan párt szeretnék, aki magasról tesz rá, hogy jól el van hízva, szeret hatalmasakat enni, jól főz, szereti önmagát, a testét, tudja szexisen-viccesen megélni azt, hogy mennyire jó hájas...???

2022. febr. 6. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!