Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy lánynak mindig van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánynak mindig van barátja akkor ő kapcsolat függő vagy szex mániás vagy normális dolog?

Figyelt kérdés

Több ilyen lányt ismerek aki szinte sosincs egyedül. Nem is tudom hogy lehet mindig megfelelőt taláni.

Az ilyen lányok, vagy fiúk miért csinálják ezt?

2021. dec. 25. 15:34
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Vagy olyan jó nő, olyan személyiség akiért bomlanak a pasik!
2021. dec. 25. 15:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Attól függ. Lehet mivel sokan próbálkoznak, könnyebben találnak megfelelő párt. De az is lehet, hogy nem válogatja meg annyira kivel, csak legyen valaki. Meg mi az hogy mindig? Ez hány kapcsolatot jelent? 2-3at vagy 10et? Mert pár összejöhet tök véletlen is, de 10 mondjuk nem igazán. Ezt ennyiből nem lehet megnondani.
2021. dec. 25. 15:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Volt padtársamnak mindenki számára láthatóan lelki gondjai voltak, ezért váltotta egyik a másikat. "Beleszeretett" valakibe, ez tartott néhány hétig vagy hónapig, akár fél évig is, de közben szedegetett ágymelegítőket, mert a szex az jó, és nem akar egyedül lenni, közben itatta az egereket, hogy az akibe szerelmes, reménytelen az ügy, akkor is ha megmondta, akkor is (többségben), ha nem mondta. Qrvára nem szerelem volt. Az amit ő csinált, és talán ma is csinál, nem normális. Egyiket se ismerte igazán, nem eggyel konkrétan egy mondatnál többet nem váltott, a kedvenc színét nem tudta. Ő nem is igazán kapcsolatfüggő, hanem... szeretetre és megerősítésre vágyó, görcsösen. Azonban, amikor volt kapcsolata, az egyikkel gyorsan véget ért, kettőt megcsalt, és mit tudom én még, mi volt nála. Elfogadom, hogy sajnos ilyen alakult ki nála és valami nagyon félresiklott, nem idilli családból van, de amit csinál, az számomra baromira taszító. S mindezt hattyú halálával adja elő, meg hogy biztos nem fog kelleni senkinek. Állandóan sajnáltatja magát. Szerintem nem azért nem fog senkinek kelleni, mert szereti a szexet vagy mert bizonytalan saját magával. Azért nem fog senkinek kelleni, mert sajnáltatja magát, és kimondatlanul elvárja, hogy a másik így viszonyuljon, ha pedig megmondja neki az ember, fogalma nincs semmiről. Hát igen, ez mondjuk látszik.

Szóval, szerintem ha szellemben rendben van, és tisztázva van a másikkal, hogy nem komoly, tehát mindenki tudja, mit akar a másik, lehet azt mondani, hogy normális. Van akinek jólesik, hogy "van ott valaki", aki nem rossz, ha nem is a legjobb, de kellemesen elvannak együtt, akár csak kis időre, és nem feltétlen szex miatt.

Általam írt leányzónak már egy ideje nincs senkije, a felnőtt élet küszöbén áll, és azt veszem észre, hogy labilis, depresszió felé halad, és persze "senkinek nem fog kelleni", főleg az aktuális szerelmének, aki nemrég a pi**ába hordott el szóban nekem, aztán később megint ő az isten. Na ez nem normális.

2021. dec. 25. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!