Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet jól lereagálni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet jól lereagálni, ha nem működik rendesen a szerszám?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, mikor túl hamar elsülök, vagy valami miatt lelankadok, nem akar felállni.. Sajnos már előfordult több csajjal is, és mindig éreztem, hogy kínos a szitu nagyon nekem és neki is, és nem tudom hogy lehet az ilyet megfelelően. Magyarázkodni, hogy bocs, vagy úgy tenni, mintha teljesen természetes lenne, és folytassam az izgatást másképp?

2022. márc. 31. 09:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

erős fizikai izgatásra van erős merevedésem - mondjuk úgy kapásból szokjál le a masztiról, mert persze, hogy nem tudsz merevedést produkálni, ha magadnak x erővel csapod ki.

Egy hüvely, vagy egy nő nem fogja neked tudni ugyanazt az érzést nyújtani.

2022. márc. 31. 15:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként semmi gáz, csak ezt nem fogják tolerálni.

Nekem legalábbis borzalmasan vágylohasztó volt, hogy az exemnek erős merevedés pipa, csináljuk, aztán betette és lelohadt, mert a hüvely nem szorít annyira, mint az ő marka.

Aztán 25-30 percen keresztül szptam vagy verTÜK, mire megint felállt.

Ja, addigra én már csontszáraz voltam, meg csak időelbxásnak éreztem az egészet - mert gyak. az is volt.

2022. márc. 31. 15:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, folytasd másként, mintha semmi sem történt volna.
2022. ápr. 1. 14:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a normális válaszokat, hasznosak. 3 napra le is álltam most a masztival, ma már kénytelen voltam üríteni, mert éreztem, szétrobbanok már. Nem tudom ha hosszabb távon ez megoldja a merevedési gondokat, de most hogy 3 napig nem nyúltam hozzá, néhány rántás után elélveztem. Nővel mégrosszabb lett volna. Szóval ez is egy gond.
2022. ápr. 3. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!