Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy prostinál mennyire nagy a fertőzésveszély, ha rendesen védekeztek?
Még a húszas éveim első felében vagyok, de elgondolkodtam, hogy meg kéne látogatni egy lányt a rosszlanyok.hu-ról. Nem voltam még ilyen helyen és nem is igazán terveznék egy-két alkalomnál többször menni. (Anyagi okok miatt is.) De lehet kipróbálnám. Nem vagyok szűz, de csak pár alkalommal szexeltem, amik egyéjszakásak voltak. Barátnőm nem volt még, de azt nem szeretném, hogy ha úgy döntök, hogy most ezt kipróbálom, az bármilyen negatív hatással is legyen arra, hogy később akár komoly kapcsolatot is ki tudjak alakítani.
Nyilvánvalóan gumit használnék, orálnál is. Csók nem lenne. Azonban hallottam a hpv vírusról, amit bőrön keresztül, érintkezés útján is el lehet kapni. Erre nagy esély van? Úgy összességében, mit mondanátok a betegségek elkapási esélyeiről egy ilyen helyzetben? Nincsenek erre valami statisztikák, amik összehasonlítanak egy ilyen kontaktust, mondjuk egy hétköznapibb szexel?
Ja és még néhány gondolatot leírhatnátok, hogy azok az emberek, akik elítélnek ilyesmit (azt, hogy valaki igénybe vesz egy ilyen szolgáltatást), azok milyen meggondolások mellett teszik ezt.
Óvszeres védekezés mellett nagyon-nagyon kicsi a fertőzés esélye.
Amúgy HPV vírusból van több mint 170 féle, ebből 16 számít magas kockázatúnak. A magas kockázatúak ellen tudsz venni védőoltást, amit háziorvos kérésre bead. Amúgy 5-ből 4 ember HPV-fertőzött, lehet, hogy már rég te is, csak nem is tudsz róla.
Nincs azért olyan nagy tapasztalatom, de a lakásos prostik patika tisztaságúak voltak. Valaki még mellém is beállt a zuhanyzóba, nehogy elkummantsam a szerszám mosását.
Akinél a gumi alap, ott nagy baj nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!