Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a fertőzésveszély lehetősége ha a Balatonban szexelek?
Figyelt kérdés
2015. jún. 11. 16:09
2/7 anonim válasza:
Attól függ, fiú vagy lány vagy. Fiúknál szinte minimális a kockázat, hiszen normális esetben is érintkezik a víz a farkukkal. Lányoknál viszont a víz bejuthat mélyebbre a kelleténél és lehet fertőzés a vége.
3/7 anonim válasza:
ne csináld sz,tem kb 25% az esélye
4/7 anonim válasza:
csoda, hogyha belemész nem esik szét és le rólad a bőröd :D bőr és nemibeteggondozóba bérletet nyerhetsz egy ilyen afférral :D sok sikert :D (persze ha csaj vagy. a pali meg majd tőled kapja el :D:D:D:D)
5/7 anonim válasza:
Á, dehogy, hát a Balaton az annyira tiszta, hogy azt leírni nem lehet, nem tudtad? Abban kéne tisztálkodni, fogat mosni, hajat mosni, abból kéne inni is, csak senki nem teszi így, nem értem, miért.
6/7 anonim válasza:
összeszedtem valami fülfertőzést a Balatonban, ami 9 éve időről időre előjön. egyébként meg határozottan nem tudom, de esélyes
7/7 anonim válasza:
Én már nem egyszer szexeltem benne, sose lett semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!