Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hány évesen fantáziáltatok először idősebb pasiról? Egy apuciról aki rendesen megdug?
Figyelt kérdés
2022. márc. 11. 14:25
1/18 anonim válasza:
Kb 14 évesen. De attól még, hogy idősebb, nem apuci, nekem ettől a szótól minden kedvem el tud menni.
3/18 anonim válasza:
13 kb 😅 mindig csak az idősebbek érdekeltek. Tudom hogy apakomplexus, és nem teljesen egészséges, de nem tudok mit csinálni vele.
4/18 anonim válasza:
24. Előtte sosem érdekeltek az idősebb pasik, sőt inkább taszítottak. Aztán beleszerettem egy jóval idősebb pasiba és minden megváltozott.
7/18 anonim válasza:
A válaszadók csak idősebb pasikról fantáziáltak/nak vagy fiatalabbakról (pl aki csak pár évvel idősebb nálatok)?
8/18 anonim válasza:
17 éves korom óta folyamatosan.
9/18 anonim válasza:
Az első idős pasim a gimiben volt, egy tanár.
Aztán azóta volt pár...
10/18 anonim válasza:
Hányok ettől az apucizástól. Egy konkrét személy van, aki 40 volt, amikor én 21 és vele fantáziáltam, de nem azért jött be, mert idős, hanem annak ellenére.
Nekem a korosztályom jön be, akik bírják szusszal és akikkel aktív életet élhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!