Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet jól lereagálni, ha nem működik rendesen a
szerszám?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, mikor túl hamar elsülök, vagy valami miatt lelankadok, nem akar felállni.. Sajnos már előfordult több csajjal is, és mindig éreztem, hogy kínos a szitu nagyon nekem és neki is, és nem tudom hogy lehet az ilyet megfelelően. Magyarázkodni, hogy bocs, vagy úgy tenni, mintha teljesen természetes lenne, és folytassam az izgatást másképp?
Akinek nem áll fel, az nem is sül el hamar. Ezek a tulajdonságok nem jelentkezhetnek egy személynél. Valami sántít a kérdésedben. Vagy csak nem vagy tisztában a tested működésével.
2022. márc. 31. 09:33
2/14 anonim válasza:
Szerintem ha folytatod máshogy az egy jó ötlet. Hátha közben ellazulsz és mégis feláll
2022. márc. 31. 09:35
3/14 anonim válasza:
Ha csak alkalmi kapcsolatra akarod hasznalni- akkor igen gaz. Addig izgasd a partnered oralisan.
Viszont ha tartosan együtt vagy valakivel, aki a parod, a szerelmed nem hiszem,hogy magyarazkodasra szorulna a dolog. Elöfordul mindenkivel, ne aggodj. Csak meg kell beszelni, aztan legközelebb jobb lesz. Nem hiszem,hogy ciki lenne.
2022. márc. 31. 09:37
4/14 anonim válasza:
Jó óvszer méret választás sokat segít. Nekem a lankadás volt probléma és amióta nem olyat használok ami szorít azóta nincs gond. Illetve nagyon sokat számít az előjáték, hogy mennyire vagy felizgulva, mikor lőttél utoljára.
2022. márc. 31. 09:47
5/14 anonim válasza:
Felesleges magyarázkodni, csak kínosabb lesz tőle a szitu. A korai magömlésen az önkontroll megtanulása segít, a pszichés impotencián meg a teljesítménykényszer elengedése, vagy pszicomókus, vagy a kék pirulák. Minden más esetben meg használd a nyelved, ujjaid szorgalmasan.
2022. márc. 31. 10:55
6/14 A kérdező kommentje:
"Akinek nem áll fel, az nem is sül el hamar. Ezek a tulajdonságok nem jelentkezhetnek egy személynél."
Hát nekem sikerül összehozni :)) Nehezen áll fel, erős fizikai izgatásra van erős merevedésem. Ha meg erősen izgatva van, akkor hamar el is élvezek.
"A korai magömlésen az önkontroll megtanulása segít"
10 éve próbálom, nem megy.
2022. márc. 31. 11:46
7/14 anonim válasza:
#6 akkor keress fel egy szakembert (szexuálpszichológust), a gyenge "teljesítményt" legfeljebb egy érzelmi alapú kapcsolatban fogják elnézni (ideig-óráig)
2022. márc. 31. 11:48
8/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nincs mit tegyen a szaki sem. Reggel erős merevedésem van, tehát a farkammal nincs gond. A gyors elélvezés megint egy olyan dolog, amivel rengeteg férfi küzd, és elvileg ez természetes.
Egy tartós párkapcsolat az hiányzik, ez tény, de félek, hogy nem fog így megmaradni mellettem egy jó nő.
2022. márc. 31. 11:51
9/14 anonim válasza:
#8 hát ha a szakemberekben sem bízol akiknek ez a szakmájuk, ezt tanulják akkor nem tudom ki, vagy mi tudja rajtad segíteni... mintha az autód nem akarnád bevinni a szervízbe "á úgysem értenek hozzá" és azt várnád hogy majd magától megjavuljon.
"jó nő"... tényleg menj el egy szakemberhez
2022. márc. 31. 11:55
10/14 A kérdező kommentje:
Elmennék de tényleg nincs bátorságom és energiám. Olvastam a neten rengeteg véleményt, hogy nagyon hasznos, meg olyat is, hogy semmi értelme. Meg hogy felírnak gyógyszert, ami tuti hatna, és nem is lenne rossz, de 26 évesen félek hogy tönkreteszi a szervezetem ha rendszeresen viagrát vagy hasonlót szednék. De csak rászánom magam egyszer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!