Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran előfordul, hogy hallasz másokat ahogy dugnak?
Figyelt kérdés
Szomszéd vagy bárki2022. márc. 29. 16:12
2/11 anonim válasza:
A mostani lakásban sajnos nem. De a korábbi lakásaimban... rendszeresen hallottam a szomszéd lány(oka)t... nagyon izgató volt.
3/11 anonim válasza:
Sajnos igen. Engem nem izgat mások dugása. Főleg nem a szomszéd műnőé a slampos pasijával.
4/11 anonim válasza:
Igen a szomszédomat 2 naponta hallom ahogy döngetik
6/11 anonim válasza:
Igen, a koliban a szobám mellett 2 leszbikus csaj lakik, akikről senki sem tudja, hogy azok, csak azt, hogy barátnől meg szobatársak meg ilyenek, őket gyakran hallom, isznak kb álandóan aztán gondolom olyankor nem érdekli már őket, hogy ki mit hall meg mit nem, nekem igazából csak jó:D de szoktak még felhívni ilyen random csajokat, ritkán, de olyankor nem hallottam kifejezetten ilyen hangokat, de nekem gyanus. Ittam már velük én is amúgy, jó arcok, akkor tökre gátlásosak voltak, de amint visszajöttem a szobámba, lezuhanyoztam és már hallottam, hogy egymásnak estek:D de izgató amúgy eskü, nem panaszkodom
7/11 anonim válasza:
Igen, 1-2 hetente megesik hogy hallok másokat dugni. Igaz látni is szoktam, meg ha megvan a szimpi akkor be is szállni, de hát a swingerklubbok erről szólnak 😂
9/11 anonim válasza:
Tavaly nyáron 2 fiú lakott a szomszédba és az egyikhez járt a barátnője. Egy 22 éves szőke csaj.
Egyik este mentem le az udvarra cigizni, aztán nyitva volt az ablakuk. Először csak sóhajtozásokat hallottam, aztán "punci" hangot ahogy dugják..és utána már nyögést is.:DD
Angliában élek szóval angolúl beszélt a csaj es egyre hangosabb lett az " ah fuck" ahogy nyögve mondja. Tök random volt az egész. Elszívtam a cigit aztán bementem. Szerintem valahogy láthatta a csaj, hogy lent voltam akkor az udvaron, mert másnap nagyon vigyorgott mikor elsétáltunk egymás mellett az utcán :D 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!