Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! 25 éves korotokig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! 25 éves korotokig hány férfival szexeltetek?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy másokhoz képest mennyire vagyok lemaradva, így 24 évesen… Tudom, nem másokhoz kell hasonlítgatnom magam, és nem is az a cél, hogy minél több emberrel legyek… Csak sajnos már magam is úgy érzem, hogy sok mindenből kimaradtam, mert csak 2 emberrel voltam együtt és 2 kezemen meg tudom számolni, hányszor szexeltem… Rajtuk kívül 3 emberrel volt orál, és az sem sokszor. Hiányzik a testiség, más érintése, és most lehetne valakivel szexkapcsolat (egyikünk se szeretne többet).

Emiatt kérdezem. Köszönöm a válaszotokat! :)

2022. márc. 29. 13:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%

#18: Van valami abban, amit írsz, de azért szerintem 16 évesen elkezdeni a nemi életet kicsit korai, olyankor még inkább a próbálkozások, csók, petting aminek jellemzőnek kéne lenni, mert minek ennyire sietni?!

Node, ha egymás után 1-1 éves kapcsolatok vannak, szerintme az is fura. Persze, az ember próbálkozik, ritkán fordul elő, hogy elsőre megtalálja az ideális társát, de azért 2-3 kapcsolat után már tudja, hogy mire vágyik és hogy ő mit tud adni a kapcsolatban, szóval utána már az 1 éves kapcsolat azt jelenti, hogy megint nem jól választott. Plusz, ki az, aki egyik kapcsolatból a másikba ugrik? Persze, az sem normális, ami nekem volt, hogy 2-3 év két kapcsolat között, de azért pár hónap teljesen megszokott.

Így viszont már a 8-9 partner 25 évesen elég sok.

Igen, persze, lehet kalandozni, kiélni magát az embernek, de ahhoz nem kell egy csomó egyéjszakás idegenekkel. Lehet 2-3 kapcsolatban is kipróbálni mindent, amit szeretne az ember.

2022. márc. 29. 15:02
 22/26 anonim ***** válasza:
34-35
2022. márc. 29. 15:03
 23/26 anonim ***** válasza:
69%
23 éves vagyok és még szűz, ha ez megnyugtat lol
2022. márc. 29. 16:11
 24/26 anonim ***** válasza:
2
2022. márc. 29. 17:01
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
0 es így is marad…
2022. márc. 29. 18:40
 26/26 anonim ***** válasza:
8 pasival volt szex, plusz 5 akikkel csak petting vagy orál.
2022. márc. 30. 09:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!