Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! 25 éves korotokig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! 25 éves korotokig hány férfival szexeltetek?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, hogy másokhoz képest mennyire vagyok lemaradva, így 24 évesen… Tudom, nem másokhoz kell hasonlítgatnom magam, és nem is az a cél, hogy minél több emberrel legyek… Csak sajnos már magam is úgy érzem, hogy sok mindenből kimaradtam, mert csak 2 emberrel voltam együtt és 2 kezemen meg tudom számolni, hányszor szexeltem… Rajtuk kívül 3 emberrel volt orál, és az sem sokszor. Hiányzik a testiség, más érintése, és most lehetne valakivel szexkapcsolat (egyikünk se szeretne többet).

Emiatt kérdezem. Köszönöm a válaszotokat! :)

2022. márc. 29. 13:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Konkrétan 2. 21 éves korom óta vagyok együtt a jelenlegi párommal, előtte egy hosszabb kapcsolatom volt.
2022. márc. 29. 14:02
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

19 vagyok. 6 pasi volt

Kérdező, ha neked így jó, akkor nincs ezzel gond.

Csak ne akkor jöjjön rás a szexelhetnék, ha már házas vagy...

Mármint a mással szexelhetnék 😀

2022. márc. 29. 14:06
 13/26 anonim ***** válasza:
70%
1db 19 évesen jöttünk össze, azóta is tart, szerintem elég tapasztalt vagyok több 100 szex után, és nem maradtam le semmiről.
2022. márc. 29. 14:07
 14/26 anonim ***** válasza:
62%
Eddig 13 volt, ebből egy párkapcsolat, négy házibulis alkalmi dugás, a többi haver akikkel rendszeresen szexelünk.
2022. márc. 29. 14:10
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

"19 vagyok. 6 pasi volt"

Te se leszel kiégett kapcarongy 30 éves korodra...

2022. márc. 29. 14:12
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

15#

Volt h egy évig párkapcsolatban voltam. Most szingli vagyok egy ideje. Nem csinálok olyat amit nem élvezek...

Amit írsz, annak sztem semmi köze ahhoz

2022. márc. 29. 14:16
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd,csak egy feltekeny pasi,aki meg szuz
2022. márc. 29. 14:18
 18/26 anonim ***** válasza:
69%

És mi a probléma azzal, akinek több partnere is volt?

Ha egy 25 éves nő tegyük fel 16 éves kora óta él nemi életet, akkor egyéves, komolyabb kapcsolatokra lebontva is összejöhet neki vagy 9 db. És akkor nem is számoltuk még azt az időszakot, amikor a szexuális libidója csúcsán van és összejöhet 2-3 szexpartner vagy “barátság extrákkal” is. Nem gondolom, hogy szimpatikusabbnak kellene lennie annak, aki a kezét tördelve szorong, hogy “jaj, csak kapcsolatban szexeljek, mert mit gondolnak mások”, ahelyett aki fogja magát és szexel egyet szingliként, ha úgy van kedve.🤷‍♀️ Az ilyen legalább nem társfüggő és nem alkuszik meg mindenféle rossz kapcsolatban a szexért.🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

2022. márc. 29. 14:28
 19/26 anonim ***** válasza:
0
2022. márc. 29. 14:47
 20/26 anonim ***** válasza:

A #12-nek 19 évesen lehet kicsit sok a 6 pasi...de neki van igaza.

Hallgass rá, mert nagy igazsága van abban amit ír.

2022. márc. 29. 14:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!