Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homofób férfiak egy édeshármast hogy képzelnének el?
Tegyük fel, hogy szeretne hármasozni, ő, a barátnője és még egy csaj.
Ha nem szereti a melegeket (ugye a leszbikusok is melegek), akkor hogyan képzeli el az aktust?
Vagy ebben az esetben már nem érvényesül a homofóbiája?
Nem provokációnak szánom a kérdést.
Tényleg érdekel hogyan gondolkodik egy homofób férfi! N
Én csak a meleg férfiaktól undorodom. Iszonyat kiábrándító, amikor egy "férfi" többet nyávog, mint egy csaj. Nem tudok azzal azonosulni, hogy 2 csávó dugják egymást, egyszerűen nem értem, mi a jó egy szőrős s.gglyukban. Egyszerűen visszataszító. Oké, tudom, ez a saját magán ügyük, DE amikor ezt elkezdik másokra erőltetni, az már nagyon gáz és undorító...
Amúgy az 5ös nagyon jól összefoglalta. Számomra nagyon izgató tud lenni, amikor 2 gyönyörű csaj egymásnak esik és nyalják-falják egymást. Szeretik a puncit és én is szeretem a puncit, szóval ebbe simán belemennék.
szerintem hagyd rájuk, hogy azt képzeljenek el, amit akarnak.
Az emberek jelentős része egyébként sosem fogja az emberek jelentős részét megérteni, annyira más minden ember.
2L 1F-ben tudom csak elképzelni
Nekem úgy nem állna fel a kukim, ha ott lenne egy másik pöcs.
De amúgy nem vagyok homofób, csak "konzervatívan hetero".
Válasz a kérdésedre :
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Kérdező !
Estefelé újra írd ki ezt a kérdést, kicsit jobban megfogalmazva, légyszíves. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!