Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő volt mire a barátnőd belement, hogy másokkal is lefeküdjön, esetleg édeshármast engedjen két pasival?
Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 14:40
2/5 anonim válasza:
4 és fél éve jártunk, és kb 2-3 hónap volt ahhoz képest miután először felhoztam az ötletet.
3/5 anonim válasza:
mi már jóideje együtt voltunk, mindenféle apróságot, játékot már kipróbáltunk és egyszer valahogy feljött a swinger klub ötlet. Igazából az első látogatástól kb 1 évre volt (kb ötödik alkalom) hogy másokkal is játszottunk, de akkor nem volt behatolás, és rá 1-2 évre volt ténylegesen hármas, extra pasival. Ehhez idő is kell, és ami talán a legfontosabb, a megfelelő személy. És nagyon nehéz megfelelő személyt találni, aki 5 perc beszélgetés után mindenben megfelel (jófej, sármos, jól néz ki, hangulatos, gerjedsz rá és persze a pár mind a két tagjának "bejön". Pl volt olyan srác, aki nekem nagyon szimpatikus volt, de páromnak nem, és volt olyan pasi, akire párom begerjedt, de nekem nem volt szimpatikus)
4/5 anonim válasza:
3#-as nálatok a 2 ffi milyen mértékben foglalkozott egymással?
5/5 anonim válasza:
Mivel a hetero témakörben vagyunk, feltehetően csak a nővel foglalkoztak, nem egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!