Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édeshármasban voltál már?
Figyelt kérdés
Milyen felállásban, és te melyik személy voltál?2021. szept. 7. 19:48
1/10 anonim válasza:
Nem. De egyszer meg lesz. Kettős behatolást akarok, én a nő segglyukába gumi nélkül.
3/10 anonim válasza:
2 ffi,1 lány.
Én vagyok a lány
Nagyon figyelmesek voltak. Tényleg úgy éreztem, h azt akarták, h én is élvezzem. Nem bántam meg!!
4/10 anonim válasza:
Nem, de szeretném, mindegyik felállás izgat. 42F
5/10 anonim válasza:
Szeged, Csillag.Józsi bácsi 64F
De jó is volt az az időszak.
7/10 anonim válasza:
Voltam már mindkét felállásban.
8/10 anonim válasza:
Őszintén én szívesen beleugranék akár most is két lánnyal egy hármasba de vannak olyan gondoltaim hogy 2 srác 1 lány kombóba is belemennék akár biszexuálisan is:)
10/10 anonim válasza:
Nemrég egy haverommal ketten dugtunk egy lányt. Mind a hárman nagyon élveztük. Én azt imádtam a legjobban amikor szendvicsben én dugtam a lány popsiját és hát őszintén szólva nem kíméltem túlságosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!