Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, igaz az hogy legtöbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, igaz az hogy legtöbb fiú csak dugni akar?

Figyelt kérdés
Nehéz olyan fiút taláni aki téged akar elsőször megismerni és nem pedig a tested érdekli csak?
2022. márc. 27. 21:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
51%
Igaz
2022. márc. 27. 21:28
 2/13 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem igen.
2022. márc. 27. 21:29
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Nem, őszinte férfit nehéz találni. Az egyáltalán nem hátrány, hogy érdekli a testem, az is az ismerkedés fontos része. Csak sokan próbálnak jatszmázni, hauzdnak a szándékról, inkább ez a gond. De ezt idővel kiismeri az ember.
2022. márc. 27. 21:30
 4/13 anonim ***** válasza:
Igen
2022. márc. 27. 21:40
 5/13 anonim ***** válasza:
39%
de nekem csak egy ölelés kell lécci valaki :c
2022. márc. 27. 21:59
 6/13 anonim ***** válasza:
77%

Mondjuk úgy, hogy kevés az olyan, akit nemcsak a hormonok hajtanak, hanem kíváncsi rád mint személyiségre + komoly kapcsolatot akar.

Sorba offoltam/offolom a palikat és anno a randikat.

Túl jól elemzem az embereket találkozáskor. Volt aki le volt sokkolva milyen precízen kiismertem.

(Nem véletlen nem adom át az interjúztatást másnak, ha aktuális.)

+ tisztában vagyok milyen tulajdonságok, tevékenységek, szokások nem passzolnak az én személyiségemhez.

Ám vannak azon rétegek, akik csak vakkantanak az ember után "de megB-nálak" - az ilyenek megnyilvánulása már egy jóval alacsonyabb szint.

Ezek a menthetetlenek, ignorálni kell vagy jól letörni a kis szarvacskájukat, ha nagyon nem bírnak magukkal.

A kivételes és értelmes férfi (ami ritka) az tudja a vonzalmát úgy kimutatni, hogy szolid és szexi is legyen, ám nem mászik rád.

Képes megismerni a másikat.

S mindez ugye igaz a hölgyekre is. Egyre kevesebb az értelmes, tartással rendelkező nő is.

A személyiség és az eszmei értékek sokaknál el van torzulva vagy/és ki sincsen alakulva.

Önismerettől az önképig rengeteg hiányosság, üresség tátong az emberekben.

A kommunikáció, őszinteség (annak negatív-pozitív intelligens kinyilvánítása) leamortizálódott és fog is az idő elteltével.

Ennek okai és mélységeibe inkább nem megyek bele.

Külön könyvet érdemelne a téma; összetett.

Kérdésem sokak felé az szokott lenni, pl ezesetben a hölgyek felé:

ti mennyire tudnátok körbeírni magatokat és a "nagy Ő-t"?

Mert azt vettem észre, sok férfi és nő egyaránt nem tudja meghatározni, jellemezni. S itt nem csak a külsőről beszélek, hanem belső dolgokról, mentalitás, értékrend, szokások, tulajdonságok, mihez értések..stb

Tudjátok-e ezek közt mely dolgok azok, amelyek pl konfliktushoz vezethetnek, ha pl a másik félben másképp van az adott dolog?

Melyek semlegesek, melyek elnézhetőek, vagy frusztrálóak, elviselhetetlenek?

Nem olyan egyszerű a téma, ahogyan sokan gondolják.

Olvasva a 3. kommentet, igen az is közre játszik.

Sőt, ha mindenki megmondaná tisztán a szándékát, akkor nem pocsékolnák a felek egymás értékes idejét és előbb találnak céljuknak megfelelő személyt.

2022. márc. 27. 22:26
 7/13 anonim ***** válasza:
47%
Igaz hogy a lányok a szexet egy alantas dolognak tartják, és ezért többet ér nekik a szexmentes lelki kapcsolat?
2022. márc. 27. 22:52
 8/13 anonim ***** válasza:

wow szóval ott tartunk, hogy a férfiak között nincs kivétel és aki mást mond azt le kell pontozni

kicsit öngerjesztő folyamatnak tartom ezt lányok

2022. márc. 27. 22:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen
2022. márc. 28. 08:55
 10/13 anonim ***** válasza:
62%
Dugni IS. Nekem volt olyan esetem, hogy annyira belezúgtam egy lányba 21 évesen, minden de minden porcikájába, hogy mikor masztiztam, nem tudtam rágondolni, mert mintha szégyelltem volna. Szerelmes voltam belé. De mikor előttem volt, mindig csodáltam a testét, és szerencsére meg is élhettem vele testiséget. Szóval igazi szerelem és jó kémia kell, akkor nem a szex az első, sőt.
2022. márc. 28. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!