Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, igaz az hogy legtöbb fiú csak dugni akar?
Mondjuk úgy, hogy kevés az olyan, akit nemcsak a hormonok hajtanak, hanem kíváncsi rád mint személyiségre + komoly kapcsolatot akar.
Sorba offoltam/offolom a palikat és anno a randikat.
Túl jól elemzem az embereket találkozáskor. Volt aki le volt sokkolva milyen precízen kiismertem.
(Nem véletlen nem adom át az interjúztatást másnak, ha aktuális.)
+ tisztában vagyok milyen tulajdonságok, tevékenységek, szokások nem passzolnak az én személyiségemhez.
Ám vannak azon rétegek, akik csak vakkantanak az ember után "de megB-nálak" - az ilyenek megnyilvánulása már egy jóval alacsonyabb szint.
Ezek a menthetetlenek, ignorálni kell vagy jól letörni a kis szarvacskájukat, ha nagyon nem bírnak magukkal.
A kivételes és értelmes férfi (ami ritka) az tudja a vonzalmát úgy kimutatni, hogy szolid és szexi is legyen, ám nem mászik rád.
Képes megismerni a másikat.
S mindez ugye igaz a hölgyekre is. Egyre kevesebb az értelmes, tartással rendelkező nő is.
A személyiség és az eszmei értékek sokaknál el van torzulva vagy/és ki sincsen alakulva.
Önismerettől az önképig rengeteg hiányosság, üresség tátong az emberekben.
A kommunikáció, őszinteség (annak negatív-pozitív intelligens kinyilvánítása) leamortizálódott és fog is az idő elteltével.
Ennek okai és mélységeibe inkább nem megyek bele.
Külön könyvet érdemelne a téma; összetett.
Kérdésem sokak felé az szokott lenni, pl ezesetben a hölgyek felé:
ti mennyire tudnátok körbeírni magatokat és a "nagy Ő-t"?
Mert azt vettem észre, sok férfi és nő egyaránt nem tudja meghatározni, jellemezni. S itt nem csak a külsőről beszélek, hanem belső dolgokról, mentalitás, értékrend, szokások, tulajdonságok, mihez értések..stb
Tudjátok-e ezek közt mely dolgok azok, amelyek pl konfliktushoz vezethetnek, ha pl a másik félben másképp van az adott dolog?
Melyek semlegesek, melyek elnézhetőek, vagy frusztrálóak, elviselhetetlenek?
Nem olyan egyszerű a téma, ahogyan sokan gondolják.
Olvasva a 3. kommentet, igen az is közre játszik.
Sőt, ha mindenki megmondaná tisztán a szándékát, akkor nem pocsékolnák a felek egymás értékes idejét és előbb találnak céljuknak megfelelő személyt.
wow szóval ott tartunk, hogy a férfiak között nincs kivétel és aki mást mond azt le kell pontozni
kicsit öngerjesztő folyamatnak tartom ezt lányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!