Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok igaz az hogy a legtöbb fiú csak szex miatt akar ismerkedni veled?
Én anno azt hittem, teljesen aszexuális vagyok. (Aztán kiderült, hogy demiszexuális)
Párom úgy is elfogadott volna még mielőtt összejöttünk, mert ő tényleg a lényemet szereti, nem csak a testem.
Facsén sokszor rámírnak, mivel nincs kint a kapcsolati státuszom. Én az elején mindig kedvesen leírom, hogy "bocsi, nem ismerkedem", hogy ne húzzuk egymás idejét. Aztán persze mindig nyomulnak, hogy "párodnak nem kell tudnia", "amúgy itt a farkam", "frigid rbanc" és hasonlók.
Igen, sajnos.
Nekem is nagyon sok fiú írt, hogy mennyire szép vagyok stb...
Aztán később (30 perc beszélgetés) után valahogy mindig, mindegyik felhozta a szex témát.
Utána ki jelentette az összes pasi, hogy "kedves vagy, aranyos vagy, de nekem nem kell kapcsolat, csak sz*x. Nincs időm egy kapcsolatra, magamra kell koncentrálnom."
Szóval igen, manapság nehéz olyat találni, aki normális veled, és csak akkor hozza elő ezt a témát, ha én is akarom.
16év-lány
Tulnyomo reszt nalam is csak a baszni akarok vannak, en mar le is mondtam a normalis parkapcsolatrol, ugy vagyok vele ha ugy kell lennie majd jon olyan akivel lehet egy normalis kapcsolat is
Addig meg elvezem az eletem, mert egyszer vagyok fiatal, kar lenne kihagyni par jo szexet
Bar alapbol baratsag extrakkalt keresek, meg olyanban is van reszem, szoval nem panaszkodok
18/L
En most tudtam meg mit jelent a demiszexualis szo:
Demisexual people only feel sexually attracted to someone when they have an emotional bond with the person. They can be gay, straight, bisexual, or pansexual, and may have any gender identity. The prefix “demi” means half — which can refer to being halfway between sexual and asexual
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!