Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz az hogy a legtöbb fiú csak dugni akar?
Én nem ilyen fiú vagyok, én inkább barátnővel szeretnének szexelni kapcsolatban.
Sok lány tényleg nem talál olyan fiút aki szexen kívül mást is akar?
Valóban nem könnyű. De egyébként amilyen a felhozatal, én magam is azt érzem, hogy sok pasival max dugni akarnék, mert semmi másra nem jól (lehet még szexre sem:D). Szóval olyat találni is nehéz, akitől többet szeretnék. Emiatt nehéz nagyon párt találnom
N
Mondhatnám hogy sztereotípia meg ilyenek, de inkább mondom azt, hogy mi is emberek vagyunk, akiknek szüksége van érzelmi kapcsolatokra, még akkor is, ha némelyikünk ezt nem akarja elismerni, mert egyrészt a társadalmi normák szerint elméletileg "nekünk" kéne a keményebbnek lenni, nyomjuk el az érzelmeinket, legyünk aggresszívak, stb stb... ami nem túl egészséges, tekintve hogy emiatt sok férfi előbb utóbb öngyilkosságra vetemedik. Az más kérdés, hogy egyesek többnek képzelik magukat nem csak másoknál, de még annál is, mint amennyit valójában érnek. A nagyépűség elég komoly gondot okoz, a nárcisztikus férfit meg inkább ne taglaljuk. Annyit mondok, nézz utána a nárcizmusnak, és ha valakiben megismered hogy beteg, kerüld.
Érdemes tisztában lenni a veszélyekkel is, mert sajnos sok beteg f+++ van. Egyike ezeknek a nőcsábászság legalja, amikor azt bátorítja egymásban némely gengszternek se mondható kis féreg, hogy "Figyelj, ha akarsz szexet de gazdag akarsz maradni, akkor csábítsd el, farkald meg, lépj meg, a baba meg legyen az ő baja! És ha több szex kell, van nő bőven!" Ezt már rég nem nevezném nőcsábásznak. Ez, drága barátaim, a "predator" azaz a "ragadozó", akinek nem vagy más, csak egy leteríthető préda, vagy egy fleshlight maszturbátor. Az ilyen férfi kárt okoz, csak azt nézi, hogy neki mi a jó. Ezt végkép kerüld!
A nemi erőszaktevőt meg ne is taglaljam, amikor hiába mondasz neki nemet, megver és inkább nem mondom tovább...
A harmadik az pedig az emberrabló, aki bedrogozza az italod, és miután hatása alá kerültél, akkor egy teherautó belsejében ébredsz fel, ha nem valami cellában, láncraverve, és akkor ki tudja, hogy szexrabszolga leszel, vagy akaratlanul szervdonor. A legtöbb akciófilmben, amit láttam, az emberrablást mindig valami váltságdíj reményében követik el, de a valóság ennél sokkal rosszabb. A szeretteid nem tudhatják, mi történt veled, a sötétben tapogatóznak amíg elő nem kerül rosszabb esetben a tested, és csoda, ha a rendőrség rá tud ütni arra a bandára, akik ezt elkövették veled, szóval nagyon vigyázz, főleg kocsmákban vagy bulikon, mert a halálnál rosszabb sorsok is vannak, és egyesek arra várnak, hogy ezt a sorsot erőszakolják rád.
Ezeken kívül alapból egy szakadék alakult ki a nők és a férfiak között, aminek részint társadalmi okai is vannak, részint a fent említettek és egyéb kizsákmányoló, kriminális viselkedésformák, illetve az egó elszabadulása (főleg a férfiak irányában, akik valljuk be, az utóbbi 2 évezredben élhették az életüket, míg a nőket a férfiak tulajdonának tekintették, a háziasszony valójában cseléd volt. Mindenki mást leboszorkányoztak). Szóval megértem, ha szerinted nehéz pasit találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!