Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szubmisszív férfi és kontrollm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szubmisszív férfi és kontrollmániás nő között milyen a szexuális kapcsolat? A kontrollmániás nők dominánsak vagy ez nem törvényszerű?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy kontrollmániás lánnyal, tudom hogy a többség ki nem állhatja, én se mondom hogy egyszerű vele az élet pedig csak pár hete ismerem, de már oda vagyok érte és bevallom kicsit azért is mert a szubmisszív énemnek jót tesz egy kis "kontroll" - pedig most még nagyon visszafogja magát, el se merem képzelni mi lesz később

Szexnél még nem tartunk és csak óvatosan próbálom kipuhatolni a dolgot, de folyton arról fantáziálok hogy egy igazi domina az ágyban, holott ez nem biztos. Hogyan tudhatnám meg?

Akinek volt már kapcsolata kontroll mániás nővel esetleg leírná milyen volt? Van ennek amúgy bármi köze a szexuális élethez? Vagy ha van itt olyan lány aki tudja magáról hogy ő az :) leírhatná a véleményét..

2022. márc. 27. 15:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Őszintén!Hányszor csaptad ki míg ezt ide beírtad?

Komoly bajok vannak a kobakban,úgy látom.

2022. márc. 27. 15:09
 2/2 A kérdező kommentje:
0? Amúgy meg a a kérdésre válaszoljatok ha lehet.
2022. márc. 27. 15:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!