Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beöntés anális szex előtt?
Figyelt kérdés
Hétvégén szeretnénk a párommal kipróbálni az anált. Előtte szeretnék beöntést csinálni magamnak itthon, ez hogy működik? Egyből kijön minden vagy a nap folyamán többször is mehetek majd wcre? Melyik napszakban csináljam ha este kerül sor az aktusra?2022. márc. 25. 17:22
1/6 anonim válasza:
Egyből kijön minden, annyi, hogy párszor megkell ismételni, de a beöntés sem szükséges, ha egésznap oda figyelsz az evésre és este egy alaposabb tusolás :D tapasztalatból írom
Lány vagyok
2/6 anonim válasza:
Lényegéből azonnal és minden ki fog jönni, amit egyszerre betöltesz. Viszont arra készülj fel, hogy az eljárást egymás után többször meg kell ismételni addig, amíg tiszta víz nem jön vissza belőled.
3/6 anonim válasza:
Minden kijön és többször kell. Az evésre szerintem is figyelj oda nagyon. Én is tapasztalatból mondom
4/6 anonim válasza:
Engem nem zavar ha kakis a kuki főleg ha a végén lenyalogatod róla.
5/6 anonim válasza:
Azért vitatkoznék azon, hogy minden egyszerre kijön. Ha mély beöntést csinálsz, az alapjában véve legalább egy óra. Gyors beöntésre viszont igaz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2022. márc. 25. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!