Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik anál előtt beöntést csináltok, nem undorodtok a bűztől amivel távozik belőletek?
Figyelt kérdés
Párotokat, lakótársatokat nem zavarja?2021. febr. 22. 15:02
1/8 anonim válasza:
Ha a WC-n ürítés van, az rózsa illatú?!
2/8 anonim válasza:
Szarástól se undorodom
Ha gyors kaját nem eszek nekem nem is Büdös.
De ha be csúszik egy meki
Kollégák is megdöhlenek a gázoktól
3/8 anonim válasza:
Nem, mert hajt a vágy hoyg szét keféljék a seggem!
24/L
4/8 anonim válasza:
bedugom a zuhanycsövet,megtelik vizzel a belem es kiengedem a wc be..semmi szag,mert vizes..es addig csinalom,mib szin tiszta viz nem jön ki belölem,na akkor lehet nyalni es dugni utana
5/8 anonim válasza:
4-es. Ugyan ez, bár én csak játékokat használtam még.
6/8 anonim válasza:
#4-es NEM kell bedugni, gondolom te is csak elgépelted. A zuhanycső vége fel tudja sérteni az ánuszt. Elég csak odatartani, elengedni a többit elvégzi a víznyomás magától.
7/8 DominikX válasza:
Büdös szokott olyankor lenni? En eddig komolyan nem éreztem semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!