Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anális szex előtt már 1 napal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szex előtt már 1 napal előtte kell beöntést csinálni?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon durva ciki sztorim ezért raktam fel ezt a kérdést barátnőm 18 éves van neki egy barátja és kiprobálták az anált de latasztrofálisan sikerült pedig szegény barátnőm 2 hétig járt utána hogy kell mindent úgy csinált ahogy kelett volna csinált beöntést minden mégis szex közben nem érzett semmit hogy elkel mennie wc re csak azt érezte szex kozben hogy lent valami meleg folyik és csattog mikor oda nyult a kezével a fenekéhez akkor már a barátja is látta hogy gáz van szóval az egész ágy meg minden olyan lett abba is hagyták az anált és gyorsan letusoltak.szóval az lehetett a probléma hogy beontésnél maradhatott víz a vastag belében és szex közben a vákum kihozta? De akkor mikor csinálja az ember a beöntés anál szex előtt egy nappal?

2014. szept. 28. 15:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%

Ne análozzatok...

nekem is van róla véleményem hm nem jó

2014. szept. 28. 15:08
 2/13 anonim ***** válasza:
41%
Jöjjön rá, hogy az anális szex egy fszság? Nekem a storyból ez jött le
2014. szept. 28. 15:12
 3/13 anonim ***** válasza:
9%
nem kell beöntés ennyire egyszerű, nálunk sosem volt, és baleset sem lett sosem az ágyban.
2014. szept. 28. 15:13
 4/13 anonim ***** válasza:
16%
Mi nem szoktunk beöntést használni de nem volt még probléma eddig bár nem csináljuk sűrűn...
2014. szept. 28. 15:13
 5/13 Antihater ***** válasza:
95%

2-3 órával előtte, akkor beszívódik a fölösleges víz és kipisili. Vagy egy üres sörösüveg nyakát dugja fel magának és csorgassa bele.

De sok okostojás van itt amúgy, aki mindíg rá akarja erőltetni a nézőpontját másokra és nem a kérdésre válaszol...

2014. szept. 28. 15:29
 6/13 anonim ***** válasza:
9%
Mi sem csináltunk beöntést sosem és gond sem volt soha.
2014. szept. 28. 15:37
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

5-ösnek adok igazat.

De ez mindenhol tapasztalható, sztem nem gáz, de nem szabad elméletileg túlzásba vinni a dolgot, mert akkor bajok lehetnek a csajnál. Amúgy análozzon aki akar, beszéltem olyan csajjal pont itt, aki rohadtul élvezte a dolgot. Hát szóval, ha vkinek még tetszik is, vagy csak a párjának akar örömet okozni, az próbálja ki legalább egyszer sztem. :)

2014. szept. 28. 16:09
 8/13 A kérdező kommentje:
Nekem.nem tetszik.a.dolog kényszerből kell majd csinálnom mert azt mondta a pasim ha nincs anál nincs kapcsolat sem :(
2014. szept. 28. 17:05
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyet tanulj meg! Kényszerből semmit nem szabad csinálni!

Max a kedvéért kipróbálod, és az is lehet, ha ügyes, kedvet kapsz hozzá!

Ha meg nem jön be, vagy durva, akkor bármikor, bármire lehet nemet mondani! A szex a kölcsönös örömszerzésről szól, és nem arról, hogy engedünk a zsarolásnak, a szakítástól való félelmünkben!

Most mégis, melyik a rosszabb? Ha otthagy, és találsz valakit, akivel összeilletek? Vagy ha belemész, de minden egyes szexuális együttlét kínszenvedés és rettegés lesz számodra?

2014. szept. 28. 17:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
5-öz annyit, hogy üveget nehogy használjatok! Ha véletlenül hibás, - ami nem feltétlenül látszik ránézésre - akkor életveszélyes sérülést is okozhat ha eltörik! Erekkel nagyon gazdagon ellátott terület a végbél. Ugyan ez vonatkozik műanyag üvegre is, igaz az nem törik, de ha bereped akkor is nagyon éles tud lenni.
2014. szept. 28. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!