Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex előtt már 1 napal előtte kell beöntést csinálni?
Ne análozzatok...
nekem is van róla véleményem hm nem jó
2-3 órával előtte, akkor beszívódik a fölösleges víz és kipisili. Vagy egy üres sörösüveg nyakát dugja fel magának és csorgassa bele.
De sok okostojás van itt amúgy, aki mindíg rá akarja erőltetni a nézőpontját másokra és nem a kérdésre válaszol...
5-ösnek adok igazat.
De ez mindenhol tapasztalható, sztem nem gáz, de nem szabad elméletileg túlzásba vinni a dolgot, mert akkor bajok lehetnek a csajnál. Amúgy análozzon aki akar, beszéltem olyan csajjal pont itt, aki rohadtul élvezte a dolgot. Hát szóval, ha vkinek még tetszik is, vagy csak a párjának akar örömet okozni, az próbálja ki legalább egyszer sztem. :)
Egyet tanulj meg! Kényszerből semmit nem szabad csinálni!
Max a kedvéért kipróbálod, és az is lehet, ha ügyes, kedvet kapsz hozzá!
Ha meg nem jön be, vagy durva, akkor bármikor, bármire lehet nemet mondani! A szex a kölcsönös örömszerzésről szól, és nem arról, hogy engedünk a zsarolásnak, a szakítástól való félelmünkben!
Most mégis, melyik a rosszabb? Ha otthagy, és találsz valakit, akivel összeilletek? Vagy ha belemész, de minden egyes szexuális együttlét kínszenvedés és rettegés lesz számodra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!