Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex előtt már 1 napal előtte kell beöntést csinálni?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon durva ciki sztorim ezért raktam fel ezt a kérdést barátnőm 18 éves van neki egy barátja és kiprobálták az anált de latasztrofálisan sikerült pedig szegény barátnőm 2 hétig járt utána hogy kell mindent úgy csinált ahogy kelett volna csinált beöntést minden mégis szex közben nem érzett semmit hogy elkel mennie wc re csak azt érezte szex kozben hogy lent valami meleg folyik és csattog mikor oda nyult a kezével a fenekéhez akkor már a barátja is látta hogy gáz van szóval az egész ágy meg minden olyan lett abba is hagyták az anált és gyorsan letusoltak.szóval az lehetett a probléma hogy beontésnél maradhatott víz a vastag belében és szex közben a vákum kihozta? De akkor mikor csinálja az ember a beöntés anál szex előtt egy nappal?2014. szept. 28. 15:03
11/13 anonim válasza:
Ez durva azért, h ezzel zsarolnak vkit, ez vagy egy nagyon bad boy, vagy nagyon nem szeret, vagy mindkettő.
12/13 anonim válasza:
én a pasimmal szombaton estem át az első anál sexen, nem volt annyira gáz mint ahogy azt vártam és nem volt kaka sem sehol!!! Bár beöntést alkalmaztam elötte 5-6 órával!!! Így még ő sem lett olyan! :)
13/13 anonim válasza:
1,Szuper gumilepedőt lehet kapni a patikában, 2, beöntést nem napokkal hanem órákkal előtte kell csinálni. 3,a véletlen bentmaradt víz felszívódik és nem folyik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!