Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elveszetgetett időnek érzenéte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elveszetgetett időnek érzenétek azt ha 25 évesen lenne az első komolyabb kapcsolatotok?

Figyelt kérdés

Előtte néhány randinál több nem jött össze.

Elvesztegettem sok jó évet, sok jó élményt?

Sok lány fiatal korban játszmázik, kihasználja, hülyíti a fiúkat, ebből nem is bánom hogy kimaradtam, de egy aranyos barátnő az hiányzott mindig is és sokat voltam emiatt szomorú.

Ti elvesztegetett időnek éreznétek?

2022. márc. 23. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
78%
Igen annak.
2022. márc. 23. 17:07
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Nekem 27 évesen lett először komolyabb kapcsolatom, azt is bánom már
2022. márc. 23. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:
91%
Nekem 25 éves korom előtt (18 óta, és még akkor is folyamatban) voltak a legfergetesebb szeretkezéseim, legromantikusabb érzéseim, és nagyon komoly kapcsolatok. Most visszagondolva bánnám, ha kimaradtak volna. Olykor érzelmileg viharos időszak volt, dehát ilyen a fiatalság. Mostanra már lenyugodtam, és szép családom lett. :) Most csak az a szar, hogy egyre gyorsabban megy az idő. 43F
2022. márc. 23. 17:39
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
S ha elvesztegetett idő akkor vissza tudod pörgetni az idő kerekét, van időgéped? Nincs? Akkor ne a múltba tekints, hanem a jelennel és a jövővel foglalkozz!
2022. márc. 23. 18:16
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Igen
2022. márc. 23. 21:26
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Igen, fura látni 16 éveseket kézen fogva, dehát ez van. Ha lesz pénzem egzisztenciám majd nekem is lesz.
2022. ápr. 22. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!