Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4/24 anonim válasza:
Szar volt, misszionárius pózban.
(F)
5/24 anonim válasza:
Misszionárius,picit fájdalmas.
6/24 anonim válasza:
Misszionáriusban és még béna. De mivel szerettük egymást így izgalmas, de köze nem volt a jóhoz.
9/24 anonim válasza:
A srác feküdt es ugy akarta, en üljek rá, mert én érzem mennyire engedem magam stb.
Aztán kiderult, hogy azért akarta így, ha anyámék megtudnak és kiakadnának, hogy szexeltem, mivel kiskoru vagyok(14 voltam, a srác 16) fel is jelenthetnék, ezt akarta kivédeni ezzel, hogy ne tűnjön majd erőszaknak. Mert ha en voltam felül akkor ki tudná magyarázni.
Én meg nagy szerelemből tettem mindent. Utólag esett le, miért is mondogatta, ne mondjam el senkinek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!