Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szex történeteket tudnátok mesélni?
Nberek, nem ez volt a kérdés, ne akarjon màr mindenki a Kérdezőre rejszolni....
Nos, az én rövid sztorim:
Első baràtnő, hosszú ismerkedés. Vallàsos hàttér, de lejött hozzàm a fősulis koliba a csajszi kb egy teljes hétre.
Pechemre megvolt neki, mire odaért.
Fantàziàja nrm volt extra, én meg zöldfül voltam maximàlisan.
Kb 2óra vaginàlis szex volt az első, természetesen hüvelykúppal védekezve.
Màsfél óra, meg 5elélvezés utàn kezdtem csodàlkozni, h valami odalenn ég,csíp 😅
Egy körömnyi felületen kimarta a Pharmatex a farkam...deúgy is élveztem 🤫
Nektek sok sikert, síkosítsatok, előjàtékozzatok nyugodtan.
A petting nem lenni rossz!
Jartunk az exemmel 3 hónapja, nagy nehezen berakta( pedig nedves voltam rendesen)kb 2 perc es el is élvezett. Nekem fajt elsore.
Nagy sztori nincs xD
Barátnő átjött, nyár volt, meleg volt, udvaron pancsoltuk egy kis medencében. Szülők leléptek, kitaláltuk, hogy akár nudizhatnánk is, hát megtettük. Kicsit később bementünk zuhanyozni, ő bejött mellém a zuhany alá és megmostuk egymást. Ekkor már lehetett érezni, itt bizony lesz valami. Lett is, smároltunk egy nagyot, illetve kézi kalandozás.
16-16 voltunk, mindketten lányok. Ez volt a legelső szexuális élményem.
Nagyon szép volt az egész. Első partnerem türelmes, nagyon jó, megértő volt velem. Jó élményként maradt meg - a kapcsolat további alakulása kevésbé.😅
A lényeg annyi, hogy vigyázzon rád és vegye figyelembe az igényeidet. Ha ezek nincsenek meg, nem érdemes belekezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!