Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első együttalvós szexhez milyen textil lenne jobb választás?
Figyelt kérdés
Első együttalváshoz de már nem az első szexhez melyik tetszene nektek jobban?Persze csak addig amíg filmezés van meg hasonlók:P:)
Kigombolt ing,fehér melltartó és bugyival vagy póló-top fekete bugyival?:)
2022. márc. 22. 01:26
1/10 anonim válasza:
Tökmindegy, ha jól nézel ki, mindkettőtől le fogja ejakulálni magát.
2/10 anonim válasza:
Ez a fehéringes "csaj" visszatérő, mindig ezeket kérdezgeti..
Kamu.
3/10 anonim válasza:
Ing az ágyba? Mifaxom, nem bálba mész baby. A legjobb öltözék: feltekert fűtés, vastag takaró alatta meg semmi 😂
4/10 anonim válasza:
Ing az ágyba??? Wazze' te tusolni is abban akarsz vagy mi? Aludni mész baby nem bálba.
Együtt alváshoz a legjobb öltözék: fűtés felteker, vastag takaró alatta meg semmi 😂
5/10 anonim válasza:
na ezt 2x írta ki (azt hittem eltűnt az első, bocsesz)
6/10 anonim válasza:
Kivétel nélkül mindig ha a volt párjaimnál aludtam, sima bő pólóban történt, nem flancoltam fehéringgel, meg melltartóval... Örülök ha nem kell felvennem, nem hogy még abba aludjak.
7/10 anonim válasza:
Csipkés melltartó + hozzáillő tanga. Esetleg egy hosszú póló ami sejteti hogy hamarosan le fog kerülni....
9/10 anonim válasza:
Combközépig érő hálóing, bugyi, melltartó nem kell. A férfi meg semmit ne vegyen fel. Csak sodródjatok, jó lesz:D
10/10 anonim válasza:
Ing bmeg... én sort-topban voltam, de kb nem mindegy? Fél percen belül úgyis leszedi rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!