Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sub lányok! Esett már meg valakivel az, hogy a neten megismert dom veszélyessé vált a találkozás alatt?
Dehogynem találni.
Egy csomó van. Csak attól függ hogy a bdsm-ben mi érdekel.
Az a baj hogy a neten a lányok 90% megelégszik azzal ha online dominálják. Élőben 5..10% mer elmenni a találkozóra.
Én is sokáig próbáltam találni egy odaadó Budapesti sub engedelmes lányt nőt mind csak irkalni akart de találkozni egy se. Nehéz ügy.
Pedig támogattam is anyagilag.
38f
Azért is tettem fel ezt a kérdést, mert a BDSM-et úgy látom, hogy fokozottan át kell járja a bizalom az erre épülő kapcsolatot. Az által, hogy a szub a fizikai korlátozásba belemegy, lemond arról a kontrollról, amit fenn tud tartani a találkozó során, és megvan a lehetőség arra, hogy a másik fél átlépje önkényesen a megbeszélt határokat.
Írtak már rám "domok" akik nem értettek a nemből, hanem minden áron a saját vágyaikat akarták rám tukmálni. Ezért is merült fel bennem ez a kérdés. Talán rosszul fogalmaztam. Nem is az erőszak szó írja körül azt, amit szeretnék megkérdezni, hanem a határok átlépése kifejezés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!