Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pezsgős palack találkozása a popó lukkal. Benne lennétek, lányok?
Figyelt kérdés
Hosszúkás, ívelt nyaka van a palacknak... sok mindenre alkalmas.2021. dec. 31. 15:30
1/8 anonim válasza:
Biztosan lenne az az állapot, helyzet amikor igen!
2/8 anonim válasza:
Az agyad helyére kellene feldugni
6/8 anonim válasza:
Csináltam az egyik exemmel fenékbe és punciba is egyik szilveszterkor. Beleült az üvegbe én tartottam, hogy boruljon fel és tele volt pezsgővel, kicsit lovagolgatott rajta, aztán meghúztuk mindketten, meg pezsgős szájjal nyaltam. Aztán ammikor kezdett hatni a 2. üveg pezsgő is, akkor a harmadik kibontása után a második üres pezsgő a fenekébe, az első meg a punciban landolt, miközben a melleiről szürcsöltem a pezsgőt és verte a farkam.
Aztán hallottuk, hogy éjfél és mindenki durrogtat, ordibált, akkor élveztem telibe a melleit. :D
Egy másik alkalommal a fotelben ült és nyaltam pezsgős szájjal.
7/8 anonim válasza:
Egyszer volt ilyen szulinapi buliba kicsit tultoltuk
8/8 anonim válasza:
Gondolom nagyon kellemes élmény lesz, amikor beletörik az üveg nyaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!