Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nok titeket nem zavar, hogy a parotok beeri veletek? Egy
masik kerdes ihletett.
A kérdező szavazást indított:
11 szavazat
Beéri velem?
Hát ha ez így jön fel nálad ott gond van!
25N
2022. márc. 19. 13:49
Szerintem erős túlzások a kommentek. Nem minden férfi csak egy lyukat lát a barátnőjében.
Az hogy egy férfi megnez másik nőt nem feltétlenül jelenti azt hogy csak beéri a barátnőjével.
2022. márc. 19. 13:50
De most őszintén, mit tudsz csinálni? Mindenkinél van szebb és jobb, maximum a külső és anyagiak terén legfelső kategórianak jut olyan partner, akiről álmodik. A nők többségében ugyanúgy "csak" beérik a férfiakkal. Az élet nem tündérmese, a hollywoodi romkomok pedig teljesen eltorzították több generáció párkapcsolatokról alkotott képét. Kompromisszum, megalkuvás, lemondások, egy átlag ember élete minden területen erről szól, legyen az munka, család, párkapcsolat. Lehet úgy is nézni a dolgokat, hogy jaj milyen szar nekem, sose leszek az egyetlen áhított top nő a pasimnak, akit bálványozva imád, vagy úgy is, hogy de jó, van valakim, akivel a kapcsolatom (jó esetben) kompromisszumok mellett sok pozitív dologgal is jár.
2022. márc. 19. 13:52
4/12 A kérdező kommentje:
En sose azert voltam valakivel egyutt, mert beertem vele.
Nem zavar mert ahogy egy ottani valaszolo irta, engem szeret a tobbit meg meglesi. Lehet dugna oket, de hat en is dugnek masokkal is. Ez ilyen. Attol hogy kapcsolatban vagyunk, meg nem szuntek meg masok letezni gondolati szinten.
2022. márc. 19. 13:55
Ameddig tart az ihleted gyorsan láss neki megirni életed nagyregényét! Utána meg ásd el jo mélyen!!!!!!!
2022. márc. 19. 13:55
7/12 A kérdező kommentje:
6
Téged is beleìrlak mindenképp, mint egy filler karakter.
1 Így van, mindenkinek komoly gondjai, meg lelki sebei vannak, aki nem ért egyet veled. Te mindenhova ezeket a semmitmondó baromságokat tudod csak írni?
2022. márc. 19. 14:07
#8 akik összemossák a nézést, nekik már ez félrekufircolást jelent, vagy egy férj csak "beéri" a feleségével, ott tényleg gondok vannak.
Aki nem ért egyet velem ...
Szive joga. Nézetek, vélemények ütköztetését hívják vitának. Na nem ez az ami itt folyik.
Én leírtam a véleményem. Az nem személyeskedés még ha felvetem nem e trauma érte és sérült a lelke, hogy intoleráns dolgokkal szemben. Viszont a hozzászólásomra csupa lekezelő, szinte már személyeskedő választ kaptam.
"Te mindenhova ..." 😂
De jó, hogy tudod ki vagyok! Hogy semmit mondó?
A hiba nem biztos, hogy az én készülékemben van. 😏
2022. márc. 19. 14:50
Mivel mindenhova ezeket a légből kapott diagnózisokat tolod ebben a lekezelő stílusban, mondanivaló nélkül, így nem nehéz felismerni.
2022. márc. 19. 14:59
Kapcsolódó kérdések: