Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket nem zavar az hogy sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem zavar az hogy sok lány könnyen adja magát?

Figyelt kérdés

Én jobban örülnék ha kicsit dolgozni kéne érte. Sok lányt meg sem kell ismerni, de simán benne lenne a szexbe. Nekem kellemetlen ez.

Sokkal jobb lenne ha elvárnák azt hogy udvaroljon egy fiú és nem adnak magukat már a 2.talalkozón.

Félek hogy sosem lesz normális kapcsolatom, mert egy olyan lánnyal aki így gondolkodik szerintem nem lehet komoly kapcsolat.

Meg az ilyen lányok már rengeteg fiúval lehettek, ami nem valami vonzó. 😔

2022. márc. 12. 09:41
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Juj brühühü ezek a csúnya lányok... Te sem vagy különb ha heti többször felteszed ugyanezt a kérdést. Nem tudom te milyen lányokkal ismerkedsz de a többség nem várja el a szexet a 2.randin. Ha ennyire zavar hogy valakinek voltak előtted párjai akkor keress egy szűz lányt.
2022. márc. 12. 09:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtetted velünk közölni, hogy a Rothschild család tagja vagy Chris Hemsworth külsejével.
2022. márc. 12. 09:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Kifejezetten szeretem azokat a lányokat, akik könnyen adják magukat.
2022. márc. 12. 10:10
 4/7 anonim ***** válasza:

Esetleg olyat nem szeretnél hogy amikor kaját veszel, azt nehezebb legyen? mondjuk nem csak kifizeted megkapod, hanem mondjuk ki kellene töltened egy 63 oldalas intelligenciatesztet, és azt elbírálván dőlne el hogy kapsz-e ennivalót vagy nem? :D

Hülye vagy te öcsém, csak nem forogsz. :D :D

2022. márc. 12. 10:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez a része a dolognak önmagában nem. Az már inkább, hogy miután pár top srác megdugta őket 5 perc ismertség után, ezek a csajok képesek sírni, hogy minden férfi csak szexet akar és nem találnak normális pasit.
2022. márc. 12. 12:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem, szeretem az őszinte lányokat, akik szeretnek szexelni is.

A játszmázós visszafogott nőket meghagyom másoknak.

2022. márc. 12. 16:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Hol vannak ilyen csajok? Bevállalnék többet is! 53F
2022. márc. 12. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!