Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik zavar titeket ha egy lánynak nagy a feneke?
Figyelt kérdés
A teste sportos,csak a feneke nagyobb az átlagnál.2022. márc. 16. 22:15
1/11 anonim válasza:
Ezt az alkatot latni kene tegyel fel egy kepwt magadrol
2/11 anonim válasza:
Nekem pont az tetszik, de nagyon, mint az exatlon Búzás Dorottya
4/11 anonim válasza:
Az összképtől függ. Ettől még lesz akinek tetszeni fog - amúgy sem akarsz gondolom minden pasival dugni csak azokkal akikkel kölcsönös a szimpátia nem? Miért érdekel, hogy 100-ból 90-nek, vagy csak 10-nek tetszel? Akkor azt a 10-et keresd és nyalsgem a másik 90-nek.
5/11 anonim válasza:
Alkat függő. Lehet csak te látod nagynak
6/11 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszenek a nagy popsis lányok.
Képet!!!
8/11 anonim válasza:
Nekem ez az alkat tetszik a legjobban.
9/11 Gymnospermatophyta válasza:
Szubjektív, kinek mi a nagy. A leírásodból ítélve ez pozitívum lehet, mintsem zavaró. De ezt így valóban nehezebb megmondani.
10/11 anonim válasza:
volt ilyen barátnőm 2 is, nagyon izgatott
bár engem kifejezetten izgat a nagyobb, husis popsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!