Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynád-e a párod, ha egy friss kapcsolatban nem működne a szex?
Én vagyok a nő, a párom és köztem 15 év korkülönbség van. Ő jelenleg 42 éves. 9 hónapja vagyunk együtt, de gyakorlatilag a kezdetektől fogva nem működnek a dolgok az ágyban.
Behatolás után 5-10 másodperccel elélvez, minden egyes alkalommal. Ez engem nagyon zavar, hiszen nincs minőségi együttlétünk. Ha egy nap kétszer próbálkozik, akkor a második alkalommal nincs rendes merevedése sem. Szájjal sosem kényeztet, mondván ő azt nem szereti. Én ennek ellenére (bár magától nem szokta kérni) hogy mentsem a helyzetet, megteszem. Hiszen nekem nincs ezzel problémám.
Eddig próbáltam mindent megtenni, hogy ne érezze magát kellemetlenül, de sajnos eljutottam oda, hogy érzem, lassan én is mint sok más nő társam, csak sértődéssel fogok tudni reagálni, ami vitát szül.
Több egészségügyi oka is lehet, mivel magas a vérnyomása, és asztmás, mindkét problémára erős gyógyszert szed, és elmondása szerint intim tájékon kezdetleges sérve van. Próbáltam segíteni abban, hogy magánúton menjen el kivizsgáltatni magát, de folyton csak halogatja a dolgot, én pedig nem akarom ráerőltetni.
Ha beszélünk róla, elkezd sírni, hogy ő nem tud nekem adni semmit sem, és őt mennyire bántja, hogy konkrétan impotens lett.
Én pedig már nem tudom kezelni a helyzetet, hiányzik a jó szex, de nem akarom emiatt elhagyni. Viszont így sem szeretném leélni az életem.
Ha annyira bántja a dolog, akkor nem zárkóza el oráltól meg ujjaival minden alkalommal csúcsra juttatna.
A kérdésedre válaszolva: nem, friss kapcsolatban nem hagynám el. De ez már 9 hónap, hol lenne friss? Mondjuk te is hibáztál, ott, hogy nem jelezted rögtön a problémát.
"Viszont így sem szeretném leélni az életem."
Ha vele maradsz, így fogod. Dönts.
Figyelj egy kapcsolatban nagyon fontos a minőségi szex.
Ha az nem működik akkor annak vége.
Vannak emberek akik mindenhogy össze illenek de szex terén egyáltalán nem és nekem is volt ilyen és azt látom ebből hogy nálad is ez van. Van olyan hogy csak az elején szar aztán egymáshoz szoktok és nagyon jó lesz, de ha hetekkel, hónapokkal később is rossz akkor nem jó erőltetni a kapcsolatot, mert nem tudsz kielégülni, ettől meg majd ingerült és rossz kedvű leszel.
Nekem egy ilyen volt és sajnos muszáj volt őt ott hagynom, mert egyszerűen nem ment bárhogyan próbálkoztunk. (Neki jó volt, nekem nem).
Megértelek teljesen.
4es vagyok.
De a 2esnek is teljesen igaza van. :)
Szakíts vele, ez már nem lesz jobb. Főleg hogy már most ennyi egészségügyi problémája van, pedig még nem is öreg, mi lesz később...
Ne vesztegesd az időd, minél tovább húzod, annál többet veszítesz. Sok jó pasi van még, akik szeretnek és tudnak is szexelni (mellesleg előző pasim 50 fölötti volt és jobban bírta a szexet mint én...)
Hidd el, ha most fáj is, de jobb mielőbb letépni a sebtapaszt. Ez sajnos nem működik, ha tetszik ha nem, ez van.
Igazatok van, egy 20 éves házassághoz képest friss, ha a másik oldalról nézzük akkor meg egyáltalán nem.
Nem akartam ajtóstól rontani a házba, és azt gondoltam ő is érzékeli, hogy a fél percet el nem érő aktus, az nem kielégítő a másik félnek.
Tévedtem.
Eleinte bóknak hatott, amikor azt mondta hogy azért történik mindez mert nagyon izgatónak talál, de hónapok teltek el, és nem látnám az összecsiszolódás jelét sem.
Sőt, újonnan inkább abszolút nincs szex, csak hogy megkímélje magát az esetleges kudarctól.
2 hete voltunk együtt utoljára, és azt mondja ő annak is örül ha megölelhet, vagy ha megsimogatom. Nekem ez sajnos bármilyen csúnyán is hangzik, irtózatosan kevés.
8: mert egy önző pöcs, már bocsi. Az egy dolog, hogy ő már annak is örül ha megölelhet, de mi a fene lesz veled? Nagyon úgy néz ki, hogy nem igazán érdekli. Ha érdekelné, tenne érte. Nem tesz.
Hidd el, nem fogod bírni.
Azt veszem észre sok férfi társam így járt én szerencsésnek mondom magam ,hogy nincs ilyen problémám sajnálom őt mert nagyon el lehet keseredve ez miatt jobban járna ha fel keresne 1 orvost
Kérdező neked meg annyit ,hogy ha nem akar változtatni akkor így éled le az életed vele döntened kell te még fiatal vagy így érthető ,hogy szeretnéd élvezni a szexet ami rendben is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!