Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elhagynád-e a párod, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynád-e a párod, ha egy friss kapcsolatban nem működne a szex?

Figyelt kérdés

Én vagyok a nő, a párom és köztem 15 év korkülönbség van. Ő jelenleg 42 éves. 9 hónapja vagyunk együtt, de gyakorlatilag a kezdetektől fogva nem működnek a dolgok az ágyban.

Behatolás után 5-10 másodperccel elélvez, minden egyes alkalommal. Ez engem nagyon zavar, hiszen nincs minőségi együttlétünk. Ha egy nap kétszer próbálkozik, akkor a második alkalommal nincs rendes merevedése sem. Szájjal sosem kényeztet, mondván ő azt nem szereti. Én ennek ellenére (bár magától nem szokta kérni) hogy mentsem a helyzetet, megteszem. Hiszen nekem nincs ezzel problémám.

Eddig próbáltam mindent megtenni, hogy ne érezze magát kellemetlenül, de sajnos eljutottam oda, hogy érzem, lassan én is mint sok más nő társam, csak sértődéssel fogok tudni reagálni, ami vitát szül.

Több egészségügyi oka is lehet, mivel magas a vérnyomása, és asztmás, mindkét problémára erős gyógyszert szed, és elmondása szerint intim tájékon kezdetleges sérve van. Próbáltam segíteni abban, hogy magánúton menjen el kivizsgáltatni magát, de folyton csak halogatja a dolgot, én pedig nem akarom ráerőltetni.

Ha beszélünk róla, elkezd sírni, hogy ő nem tud nekem adni semmit sem, és őt mennyire bántja, hogy konkrétan impotens lett.

Én pedig már nem tudom kezelni a helyzetet, hiányzik a jó szex, de nem akarom emiatt elhagyni. Viszont így sem szeretném leélni az életem.

2022. márc. 10. 15:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal intelligensebbnek és okosabbnak is tűnsz még az írásodból is mint a 42 éves párod ne haragudj. (Nyilván amiket írtál róla, azokból ítélve).

Tényleg sok jó és kedves pali van akik szexelni is tudnak, szerintem sokkal jobbat érdemelsz mint ő. Hiába nem szereti az orált, attól függetlenül megpróbálhatna elvinni téged valahogy :)

2022. márc. 10. 16:13
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, 27 éves vagy! Így egy gyereket sem fogtok tudni összehozni, nemhogy egy kielégülést. Lehet ezt lenyelni egy darabig, de szerintem 9 hónap elég is belőle. A tisztelet miatt meg amiért szereted, ülj le vele, és mondd el neki, neked ez kevés, így menjetek szét, hogy tiszta lappal indulhass egy következő kapcsolatba. Sok sikert neked!
2022. márc. 10. 16:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
A minimum az lenne ebben a helyzetben, hogy elmegy orvoshoz kivizsgáltatni magát. Ha erre nem hajlandó, akkor lapát, bár szerintem már így is túl türelmes voltál vele.
2022. márc. 10. 16:27
 14/18 anonim ***** válasza:
96%
27 évesen még előtted az élet, ne pazarold el egy impotens pasira, aki ráadásul nem hajlandó kinyalni téged. Csak egyetérteni tudok #11-el, van csomó férfi, aki rendes, figyelmes, és jó velük a szex.
2022. márc. 10. 16:28
 15/18 anonim ***** válasza:
81%
Szakíts vele. Nálam alap, hogy a pasi szájjal is kényeztessen. Ha erre sem hajlandó, akkor viszlát.
2022. márc. 10. 17:00
 16/18 anonim ***** válasza:
76%
Minden vágyam egy impotens vènember, aki mèg nyalni sem hajlandó.
2022. márc. 10. 17:05
 17/18 anonim ***** válasza:

12-es!

Ha fél perc alatt beleélvez a nőbe, akkor mitől nem lehetne gyerekük? Nem tudtad, hogy a kölyköket nem a gólya hozza?

2022. márc. 13. 19:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Ezért jó az első 1-2 randin szeretkezni, kipróbálni egymást. Velem pl többször előfordult, hogy egy új partnerrel az első 1-2 alkalommal "nem állt fel rendesen, " nem volt jó. Valószínűleg ffiaknál ez pszichés, mert soha többet ilyen nem fordult elő a később évek során sem.
2022. ápr. 17. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!