Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egyáltalán nem vonz a szex?
Hosszú évek óta megfigyeltem magamon,hogy évről évre egyre jobban csökkent a szexuális vágyam. Bevallom őszintén a hormonok sohasem tomboltak bennem és úgy igazán szexuális vágyat sem éreztem sohasem egyetlen egy lány iránt hiszen mindig is úgy gondoltam,hogy nem vagyok a nőkhöz való, hiszen sokkal jobbak is vannak nálam. Magamra nem tudok vonzó férfiként tekinteni. A péniszem méretét és a kinézetemet szégyelltem mindig is. Lehet,hogy az is nagyban befolyásolja a jelenlegi helyzetemet, hogy 12 éves korom óta napi szinten mondogatom magamnak,hogy kevés vagyok a nőkhöz, úgysem kellenék senkinek sem ezért inkább eszembe se jusson,hogy beszélgessek velük mert nem vagyok méltó a figyelmükre sem.
24/F.
Legalább rendszeresen önkielégítesz??? Azt azért tudod élvezni?
Mert ha azt se, akkor tényleg fordulj pszichológushoz és/vagy orvoshoz. De ilyen alacsony önértékeléssel előbb-utóbb más bajod is lesz... Pszichoterápia segíthet.
Szoktam heti rendszerességgel sportolni de semmit sem ér. Maximum másfél- két órára leköti a figyelmemet.
Ez a mondat,hogy van olyan lány aki a kicsit szereti ez szó szerint szíven ütött. Ezeket a sorokat olvasva csak még jobban tudatosul bennem,hogy kevés vagyok és jobb,ha soha nem megyek az emberek közelébe.
Ezt a második részét nem értem. Szerintem nekem elég átlagos méretű farkam van, és volt, akinek sokszor fájt így is az együttlét (és nem azért, mert nem kívánt).
DE ha esetleg jól elvagy magadban, akkor meg miért írod ki újra meg újra apróbb módosításokkal ugyanezt a kérdést???
Nyilván te is tudod, hogy ez nem normális szitu így, de ha neked jó így, akkor tegyél rá, és élvezed azt az életből, amit élvezni tudsz. Bár, mivel az ember társas lény, egyedül (ha "közelébe se mész" senkinek) azt is nehéz lesz.
Talán azért teszem mindezt,hogy néha kiírjam magamból a bánatomat és, ha a hétköznapi életben senki sem szól hozzám legalább itt néhány mondatot tudok váltani másokkal. Sokszor ez akár napokig vagy néhány hétig is elég nekem.
Arra céloztam,hogy nem csak külsőleg, belsőleg vagyok selejtes hanem már a méretem tekintetében is. Nem tudok semmi olyat felmutatni amivel legalább egy kicsit el tudnék rugaszkodni az átlagon aluli tulajdonságaimtól.
Az életemből úgy igazán semmit sem tudok élvezni. Rengetegszer felteszem magamnak azt a kérdést,hogy egyáltalán mi értelme annak,hogy létezem. Miért kell nekem itt rontani a levegőt.
a depresszió ma már kezelhető betegség
menj orvoshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!