Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, ha egyáltalán nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha egyáltalán nem vonz a szex?

Figyelt kérdés

Hosszú évek óta megfigyeltem magamon,hogy évről évre egyre jobban csökkent a szexuális vágyam. Bevallom őszintén a hormonok sohasem tomboltak bennem és úgy igazán szexuális vágyat sem éreztem sohasem egyetlen egy lány iránt hiszen mindig is úgy gondoltam,hogy nem vagyok a nőkhöz való, hiszen sokkal jobbak is vannak nálam. Magamra nem tudok vonzó férfiként tekinteni. A péniszem méretét és a kinézetemet szégyelltem mindig is. Lehet,hogy az is nagyban befolyásolja a jelenlegi helyzetemet, hogy 12 éves korom óta napi szinten mondogatom magamnak,hogy kevés vagyok a nőkhöz, úgysem kellenék senkinek sem ezért inkább eszembe se jusson,hogy beszélgessek velük mert nem vagyok méltó a figyelmükre sem.

24/F.

2022. márc. 18. 08:27
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
25%
teljesen normális.
2022. márc. 18. 08:28
 2/38 anonim ***** válasza:
74%

Jól betekerted magad. Keress fel egy jó pszichológust. Amúgy meg teljesen normális, csak azt nem értem, hogy én hiába...évek óta mondogatom magamba, hogy nyerek a mixen, nyerek a lottón...semmi, sehol semmi!

De persze ha azt mondogatnam magamban mint te, az persze bejonne...

2022. márc. 18. 08:48
 3/38 anonim ***** válasza:
42%
Pszichoterápia a legegyszerűbb megoldás az esetedben. Amíg nem akarsz változtatni a helyzeteden az magától szinte biztosan nem fog jó irányba.
2022. márc. 18. 08:51
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy gondolom hogy vannak nálam sokkal jobbak és nem vagyok nagy szám mégis irgalmatlan vágy volt bennem ennyi idősen.
2022. márc. 18. 09:03
 5/38 Gábor19... ***** válasza:
Én is kevésnek tartom magam a nőkhöz, de nekem nem befolyásolta a kanosságot.
2022. márc. 19. 09:25
 6/38 MTamas2 ***** válasza:
79%
Fordulj pszichológushoz, nem túl vidám dolog ilyen énképpel és ilyen szemlélettel leélni egy életet.
2022. márc. 19. 10:39
 7/38 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vagyok hajlandó szakemberhez fordulni. Bármit tennék akkor is kevés lennék a nőkhöz.
2022. márc. 19. 16:18
 8/38 anonim ***** válasza:
Normalis
2022. márc. 19. 16:26
 9/38 anonim ***** válasza:
57%
Majd ha valakibe véletlenül beleszeretsz, akkor fog vonzani a szex, el sem hiszed,mennyire.
2022. márc. 20. 10:40
 10/38 A kérdező kommentje:
Idáig még egyszer sem fordult elő. Ha tetszett is egy lány mindig is úgy gondoltam,hogy kevés vagyok hozzá, sokkal jobbat érdemel és inkább semmit sem tettem.
2022. márc. 20. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!