Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egyáltalán nem vonz a szex?
Hosszú évek óta megfigyeltem magamon,hogy évről évre egyre jobban csökkent a szexuális vágyam. Bevallom őszintén a hormonok sohasem tomboltak bennem és úgy igazán szexuális vágyat sem éreztem sohasem egyetlen egy lány iránt hiszen mindig is úgy gondoltam,hogy nem vagyok a nőkhöz való, hiszen sokkal jobbak is vannak nálam. Magamra nem tudok vonzó férfiként tekinteni. A péniszem méretét és a kinézetemet szégyelltem mindig is. Lehet,hogy az is nagyban befolyásolja a jelenlegi helyzetemet, hogy 12 éves korom óta napi szinten mondogatom magamnak,hogy kevés vagyok a nőkhöz, úgysem kellenék senkinek sem ezért inkább eszembe se jusson,hogy beszélgessek velük mert nem vagyok méltó a figyelmükre sem.
24/F.
Jól betekerted magad. Keress fel egy jó pszichológust. Amúgy meg teljesen normális, csak azt nem értem, hogy én hiába...évek óta mondogatom magamba, hogy nyerek a mixen, nyerek a lottón...semmi, sehol semmi!
De persze ha azt mondogatnam magamban mint te, az persze bejonne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!