Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőként olyannal szexelek rendszeresen, akihez nem vonzódom egyáltalán, akkor normális, hogy nincs orgazmusom, akármilyen ügyesen próbál izgatni?
De még akkor sem sikerül a csúcsra jutnom, ha egyedül csinálom magamnak. Egyszerűen nem tudok gondolni a fantáziámban sem arra, hogy mással szexelek, csak őrá.
És tényleg nincs arról szó, hogy ne figyelne oda rám vagy ügyetlen lenne, maximum az a probléma, hogy nem jön be nekem, de eddig úgy hittem, hogy az már mellékes, ha fizikailag jólesik a stimuláció (ráadásul megvan az érzelmi kötődés is).
Ha egyáltalán nem vonzódsz hozzá, akkor kötődhetsz hozzá bármennyire érzelmileg, sajnos nem fogod igazán élvezni.
Akkor lényegében a párod nem vonz szexuálisan s nincs vele orgazmusod?
Hány éves vagy?
25N
Próbálok nem róla fantáziálni, de nehéz, mert kb. ahogy elkezdem, képbe jön a bűntudat, hogy "elvágyódom mellőle" szex terén, pedig együtt vagyunk és fontos nekem ő. Szerelmes nem vagyok belé (ő belém igen, és vonzónak is talál), de nem akarom, hogy megszűnjön az életem része lenni. Maximum őt érzem áldozatnak ebben a helyzetben, magamat nem igazán
A maszturbálás általi elélvezéssel korábban nem voltak ekkora problémáim, nagyon ritkán fordult csak elő, hogy nem jött össze.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!