Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, ha egyáltalán nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha egyáltalán nem vonz a szex?

Figyelt kérdés

Hosszú évek óta megfigyeltem magamon,hogy évről évre egyre jobban csökkent a szexuális vágyam. Bevallom őszintén a hormonok sohasem tomboltak bennem és úgy igazán szexuális vágyat sem éreztem sohasem egyetlen egy lány iránt hiszen mindig is úgy gondoltam,hogy nem vagyok a nőkhöz való, hiszen sokkal jobbak is vannak nálam. Magamra nem tudok vonzó férfiként tekinteni. A péniszem méretét és a kinézetemet szégyelltem mindig is. Lehet,hogy az is nagyban befolyásolja a jelenlegi helyzetemet, hogy 12 éves korom óta napi szinten mondogatom magamnak,hogy kevés vagyok a nőkhöz, úgysem kellenék senkinek sem ezért inkább eszembe se jusson,hogy beszélgessek velük mert nem vagyok méltó a figyelmükre sem.

24/F.

2022. márc. 18. 08:27
1 2 3 4
 11/38 Senior Séf ***** válasza:
Normálisnak qurvára nem normális, de a mai táplálkozás mellett sajnos egyre megszokottabbá válik ez a fajta elférfiatlanodás.
2022. márc. 20. 18:10
 12/38 Dzsoki ***** válasza:
Persze,hogy nem normális! Menjél el egy prostihoz! Utána azért nagyobb önbizalmadnak kellene lennie!
2022. márc. 29. 02:07
 13/38 A kérdező kommentje:
Bennem akkora félelem van a nők iránt,hogy ha esetleg el is mennék lehet,hogy kellemetlen élmény lenne számomra. Hiszen nem érzem jól magamat a nők társaságában.
2022. márc. 29. 22:32
 14/38 Dzsoki ***** válasza:
60%
Akkor akár szervi bajod is lehet! Az biztosan nem normális,ha két hét után,önmagától,éjjel sem jön ki!
2022. márc. 29. 22:53
 15/38 anonim ***** válasza:

Gyerekek, ne tartsátok magatokat kevésnek a nőkhöz, hanem találjátok meg a hozzátok való lányt és élvezzétek az életet!

(Egy faszi, aki elpazarolt jó néhány évet az életéből a nők istenítése miatt.)

2022. márc. 29. 23:43
 16/38 A kérdező kommentje:
Hiába, nem tudom elképzelni azt,hogy majd pont én leszek bármelyik lány számára vonzó. Nekem ez teljes mértékben hihetetlen. Hiszen van nálam sokkal jobb is, akkor miért pont én kellenék.
2022. márc. 30. 06:59
 17/38 anonim ***** válasza:
lehet, hogy homoszexuális vagy, csak rettegsz magadnak bevallani.
2022. márc. 30. 12:38
 18/38 A kérdező kommentje:
Nem vagyok homoszexuális.
2022. márc. 30. 12:40
 19/38 anonim ***** válasza:

de rettegsz a nőktől

férfiaktó is rettegsz?

2022. márc. 30. 13:57
 20/38 A kérdező kommentje:
Minden embertől.
2022. márc. 30. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!