Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szex borderline férfival?
Tapasztalatom szerint odarak rendesen.
A borderlineos akivel voltam az nagyon keményen tolta. Hatalmas 25 centis farka volt.
Úgy dobott rá az ágyra, hogy az ágy össze tört alattam. Beszakadtak a lécek.
Ezután annyira keményen megdugott. Őt nem érdekelte az se, ha már fáj, ha már szakadok.
Teljesen leuralt.
Tuti, h soha az életben nem felejtem el, hogy milyen volt az ágyban.
Meta, te szerintem egy kamus pasi vagy. Ha meg nő, akkor túlságosan extrovertált, impulzív. Ilyen dolgokat kiteregetni a neten úgy, hogy utána, akivel talizol, megtudhatja. Hát, fura a mai fiatalság.
Érdekes, hogy az összes szexuális kommented, amit olvasok, csak isteni, csúcs pasikat tartalmaz. Sosem volt még negatív élményed, biztos a borderlineos pasi sosem szorongott az ágyban, mindig állt neki beton keményen, te is egyfolytában tocsogtál, szinte nem is kellett sosem kommunikálni, kinek mi a jó, rögtön a csúcsok csúcsán voltatok. Nénikédet etesd ezzel. Mese habbal. 🙂
Úgy bírom, hogy ezen az oldalon mindenki kamusnak hisz mindenkit. 😂
Pedig én is az igazat írom mindig, még is lekamusoznak. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!