Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülmetélve tényleg jobb a szex?
Figyelt kérdés
2022. márc. 17. 22:09
1/9 anonim 

válasza:

Nem tudom, szerintem nagyon kevesen blankoltatják a péniszüket jelentős szexuális tapasztalatszerzés után.
Tippelem: nem, nem lesz jobb. Mégis csak egyfajta csonkítás
2/9 anonim 

válasza:

Nem. A bőr, a fityma, ahogy csúszik, mozog valamennyit a hüvelyben tartózkodva, sokkal ingerlőbb, mint fityma nélkül. Nem véletlenül a metélt farok alig tud eldurranni. Ez egyrészről előny, de nagyobb a hátránya is.
3/9 anonim 

válasza:

Nekem jobb mert én fitymaszükülett szexeltem és az kellemetlen volt fityma nékül sokkal jobb most. Az tény és való hogy a makkom érzéketlenebb de a lányok nem szokták bánni ha tovább tart mint egy óra
4/9 anonim 

válasza:

1 óra? Vetkozes, elojatek, szex, utojatek, oltozes. Így korrekt.
5/9 anonim 

válasza:

Jep, ahogy fent is írják. Aki orvosi okból csináltatja meg (fitymaszűkület) annak nyilvánvalóan jobb, mert addig nem tudott rendesen dugni. Csak úgy hobbiból meg nem szokás már felnőtt korban metélni hogy legyen összehasonlítási tapasztalata.
7/9 anonim 

válasza:

Engem felnőttként metéltek (nem volt szűkületem), és igen, jobb.
8/9 A kérdező kommentje:
Gondolom azért annyira rossz sem lehet, sem a zsidók sem az arabok nem haltak ki :D
2022. márc. 18. 18:46
9/9 anonim 

válasza:

2, én metélt vagyok, 2 perc alatt elmegyek kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!