Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok voltatok már együtt körülmetélt sráccal?
Én körülmetélt srác vagyok és életemben voltam kb. 25 lánnyal. Szóval egy pár már biztos volt.
Azt olvastam Magyarországon átlagban minden 7. férfi körülmetélt.
27/F
Ez kb olyan kérdés, hogy voltál-e már olyan sráccal akinek van anyajegye...
Jaja sok cimborám pfuj, körülmetélt, így meg úgy... aztán kiderült, hogy fingja nincs az egészről, azt hiszi az a természetes ami neki van, újszülöttként minden 3. férfinak vagy részben vagy egészben meg van csinálva.
És ez nőkre is igaz! Nekem 3 évesen csinálták meg mert letapadt, nem tudom megszámolni mennyi nőm volt az életemben (45 évesen képtelen vagyok egy ember mellett megmaradni), és csak egyszer egy valaki kérdezte meg szopás közben, hogy ez körbe van metélve (nem tudta eldönteni)? Mondom igen... és szopott tovább. Kb 2 másodpercig érdekelte a dolog. :D
3.-ra.
Minden 7.? Hol, a Dohány utczában?
A minden 7.-en mi olyan hihetetlen? 5 millió férfiból az mondjuk 700 ezer.
Biztos vannak pár százezren, akik vallási okokból vannak körülmetélve, ezen kívül egyre elterjedtebb ez is, hogy egészségügyi okokból körülmetéltetik a szülők a fiú kisbabát/gyereket. Már akik a rendszerváltozás után születtek köztük elég sokan lehetnek körülmetéltek arányaiban.
4 es válaszolónak full igaza van, a számokban nem tudom, de abban, amit a körülmetélésről és a nőkről ír. Én is 3-4 éves korom között lettem körülmetélve, szűkület miatt. Nálam is ugyan az a helyzet. Először alig mertem ismerkedni, nagyon cikinek talaltam gyerekként, kamaszként. Aztán visszatekintve belátom, hogy teljes alaptalan volt. Volt sok nővel kalandom es hosszabb kapcsolatom is, de senki nem is vette észre. Nők
Is úgy vannak szerintem, mint mi pasik a puncival. Látunk sokat és nincs két egyforma. Szerintem itt is, akik csajok tiltakoznak még életükben nem láttak körülmetélt péniszt csak maga a kifejezés meg a rabbik jutnak eszükbe és az zavarja őket. Tuti biztos vagyok benne, hogy ha talalkoznak egyel, akkor vagy észre sem veszik, vagy nem fogja érdekelni ket, vagy tetszeni fog nekik.
Egy nő sem fog ezért elküldeni abban biztos vagyok. Úgy állj hozzá, hogy eszedbe sem jusson ha szexre kerül a sor. Csak élvezd a szexet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!