Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körül vagyok metélve, alig érzek valamit, nehezen megyek el. Hogy lehet ezen segíteni?
Még gyerekkoromban körül metéltek. Nagyon hosszú ideig bírom a szexet (a lányok nagy örömére), mert kevésbé vagyok érzékeny. VIszont ez hátrány is, mert alig tudok elmenni. Látványra nagyon izgat minden, de szexben szerintem egy kezemen meg tudom számolni hányszor mentem el. Orálban pedig sokszor magamnak kell rásegíteni (és nem pedig azért mert rosszul csinálnak valamit a lányok) és úgy nehezen elmegyek.
Az a baj hogy mivel szabadon van a vége, ugye évek alatt dörzsölődött a nadrágban, boxerben, így már az is rátett egy lapáttal.
mármint kézzel kell sokszor rásegítenem :DD
próbáltam már mellszexet, anált, mindegyik izgató volt, de úgy se mentem el vagy előbbinél nagy ritkán.
Sajnos ez több körülmetélt férfinek probléma. Keress olyan csoportot ahol ilyen férfiak vannak. Biztos, hogy találsz a neten. Hátha ott több segítséget kapsz.
Én nem vagyok az, viszont tudom, hogy ennek sajnos több a hátránya, mint az előnye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!