Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segiteni ebben a dologban?
Mindenkinek lecsúszik a bőr a makkról, amikor punciban van. Ez sima fizika. Az az alapbeállítás, hogy könnyen tudod hátrahúzni a fitymát. Akkor van gond, ha nehezen megy, feszül, kellemetlen érzés.
De javítsanak ki a férfiak, ha tévedek
N
ma 18:15
Értem én,de igy akkor mindig lekell fogni 1 kézzel hogy a férfinak jobb érzés legyen..
" Értem én,de igy akkor mindig lekell fogni 1 kézzel hogy a férfinak jobb érzés legyen."
Ne ezt meg én nem értem.
Mit kell lefogni vagy miért???
Az 1-es szakértö a témában, helyesen irta le.
Ha azt akarod, hogy a bör ne akadályozza, csökkentse a surlodás érzését akkor valoban lehuzva kellene tartani dugás közben. Ha ez fontos akkor egyszerübb ha körülmetélteted és végleg megoldva. (Bár még nem hallottam olyant, hogy ez elösegitené az élvezést.)
ma 19:26
"nem hallottam olyant, hogy ez elösegitené az élvezést."
Sokkal többet érzel ha a makkon végig levan csúszva a bőr,ezáltal sokkal hamarabb is elélvezel,ez sima logika.Bár lehet csak én érzem ez a világon egyedül ha ilyenröl még nem hallotál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!