Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Valaki segiteni ebben a dologban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segiteni ebben a dologban?

Figyelt kérdés
Lehet összekeverem a fitymaszükületel azt ha a makkon könnyen csúszkál a bőr,annak mi a neve? Tehát amikor berakom a punciba nem marad a makk rendesen szabadon,hanem csúszkál rajta a bőr.Ezt hogy hivják? És lehet tenni ellene?
2021. nov. 9. 17:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek lecsúszik a bőr a makkról, amikor punciban van. Ez sima fizika. Az az alapbeállítás, hogy könnyen tudod hátrahúzni a fitymát. Akkor van gond, ha nehezen megy, feszül, kellemetlen érzés.

De javítsanak ki a férfiak, ha tévedek

N

2021. nov. 9. 17:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs fitymám, szóval semmi nem csúszik fel le szexnél a punciban, de szerintem egyesnek igaza van.
2021. nov. 9. 17:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az egyesnek igaza van.
2021. nov. 9. 18:00
 4/12 A kérdező kommentje:
Az egyesnek igaza van szerintem is.
2021. nov. 9. 18:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Könnyen megy le és fel is az a jó.
2021. nov. 9. 18:15
 6/12 A kérdező kommentje:

ma 18:15

Értem én,de igy akkor mindig lekell fogni 1 kézzel hogy a férfinak jobb érzés legyen..

2021. nov. 9. 18:40
 7/12 anonim ***** válasza:

Érdekes.

Vérpéniszed van?

2021. nov. 9. 18:41
 8/12 anonim ***** válasza:

" Értem én,de igy akkor mindig lekell fogni 1 kézzel hogy a férfinak jobb érzés legyen."

Ne ezt meg én nem értem.

Mit kell lefogni vagy miért???

2021. nov. 9. 19:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Az 1-es szakértö a témában, helyesen irta le.

Ha azt akarod, hogy a bör ne akadályozza, csökkentse a surlodás érzését akkor valoban lehuzva kellene tartani dugás közben. Ha ez fontos akkor egyszerübb ha körülmetélteted és végleg megoldva. (Bár még nem hallottam olyant, hogy ez elösegitené az élvezést.)

2021. nov. 9. 19:26
 10/12 A kérdező kommentje:

ma 19:26

"nem hallottam olyant, hogy ez elösegitené az élvezést."

Sokkal többet érzel ha a makkon végig levan csúszva a bőr,ezáltal sokkal hamarabb is elélvezel,ez sima logika.Bár lehet csak én érzem ez a világon egyedül ha ilyenröl még nem hallotál..

2021. nov. 9. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!