Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Körül vagyok metélve, alig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Körül vagyok metélve, alig érzek valamit, nehezen megyek el. Hogy lehet ezen segíteni?

Figyelt kérdés

Még gyerekkoromban körül metéltek. Nagyon hosszú ideig bírom a szexet (a lányok nagy örömére), mert kevésbé vagyok érzékeny. VIszont ez hátrány is, mert alig tudok elmenni. Látványra nagyon izgat minden, de szexben szerintem egy kezemen meg tudom számolni hányszor mentem el. Orálban pedig sokszor magamnak kell rásegíteni (és nem pedig azért mert rosszul csinálnak valamit a lányok) és úgy nehezen elmegyek.

Az a baj hogy mivel szabadon van a vége, ugye évek alatt dörzsölődött a nadrágban, boxerben, így már az is rátett egy lapáttal.

2021. dec. 19. 19:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%
Hát ez az, én is
2021. dec. 28. 13:33
 12/13 hun_74 ***** válasza:
93%
Most panaszkodsz, vagy dicsekszel?! 🤣🤣🤣
2021. dec. 28. 17:50
 13/13 szellkriszta ***** válasza:

Igen, ez már nekem is feltűnt. Először meglepett a dolog, h a ffi helyett én dőlök ki :)

De az állkapocszsibbasztó franciáknál már kevésbé mókás a helyzet.

Az említett análhoz nem tudok hozzászólni, de a melles dologgal igazad van, tényleg nem ment el a párom, mióta körül van metélve. Viszont többet simogat vele, ami jó.

De, vissza a kérdésedre: úgy tapasztaltam, a pasikat nehéz rávenni a krémek használatára, nem tudom, miért. De ha kidörzsölődik a nadrágban, neked épp jól jöhet valamilyen hidratáló a 'végére', ha nem vagy naciban (vagy vmi fedőkötéssel biztos el lehet takarni, ha mégis.) Próbáltad már? Hogy ment?

Amúgy ffiak, lehet, csak én nem értem, de hogy lehet ennyi eltérő vélemény a körülmetélés kapcsán? Vkinek túlérzékeny, vki nem érez vele.

Ezt így nem értem. Nem lehet, h a kérdések nem tüntetik fel, mikor, mennyit, miből vágtak le. Vagy csak pszichológia az egész?

2023. ápr. 24. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!