Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden pasi ilyen? Vagy ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi ilyen? Vagy ez így normális?

Figyelt kérdés

Férjem öccse állítólag halálosan szerelmes a feleségébe. Cuki ajándékokat készít neki, szerelmes fecnikkel, érzelmes lánykérés is megvolt, sőt minden kérését teljesíti, szinte csúszik mászik rajta.

Na de most.. Kb mióta együtt vagyok a férjemmel, azóta veszem észre kedves sógorom, hogy folyton stíröl. Tökmindegy milyen ruhában vagyok, de ha esetleg valami csinosabb, vagy feszülősebb ruhában talál engem, akkor aztán nem szégyenli, úgy néz hogy azt észrevegyem.

Gondolom minden nővel így viselkedhet, nemcsak velem,pedig én a tesója felesége vagyok! Oké, hogy hűséget fogadnak, nem vakságot, de nekem ez kicsit furcsa. Mert én mégse egy vadidegen vagyok számára.

Ez így működik pasik? Szerelmesek vagytok de mindegy kiről van szó, kiesik a szemetek?

Vagy ez valami látszat nyalifali az ő részükről?

2022. márc. 17. 14:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
44%
Biztos van mit nézni rajtad.
2022. márc. 17. 15:36
 12/14 A kérdező kommentje:

Hát igazából hozzám se szól nagyon, szóval nézni nézhet, nem feltétlenül zavar ez, csak elgondolkodtatott..

Nincs amúgy mellem se, maximum a fenekem jó, meg az alkalom meg viszonylag szép arcom van, ennyi.

2022. márc. 17. 15:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Akkor dugnà a feneked.
2022. márc. 17. 15:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Jól mondod hűséget, nem vakságot. Ettől kultúrember nem bámul feltűnően idegent sem, a rokon, barát nője meg tabu (de attól még észreveszi ha csinos).

Egy emberből nem vonj le még tanulságot, de biz' a férfiak többsége ilyen.

2022. márc. 17. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!