Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden pasi ilyen? Vagy ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi ilyen? Vagy ez így normális?

Figyelt kérdés

Férjem öccse állítólag halálosan szerelmes a feleségébe. Cuki ajándékokat készít neki, szerelmes fecnikkel, érzelmes lánykérés is megvolt, sőt minden kérését teljesíti, szinte csúszik mászik rajta.

Na de most.. Kb mióta együtt vagyok a férjemmel, azóta veszem észre kedves sógorom, hogy folyton stíröl. Tökmindegy milyen ruhában vagyok, de ha esetleg valami csinosabb, vagy feszülősebb ruhában talál engem, akkor aztán nem szégyenli, úgy néz hogy azt észrevegyem.

Gondolom minden nővel így viselkedhet, nemcsak velem,pedig én a tesója felesége vagyok! Oké, hogy hűséget fogadnak, nem vakságot, de nekem ez kicsit furcsa. Mert én mégse egy vadidegen vagyok számára.

Ez így működik pasik? Szerelmesek vagytok de mindegy kiről van szó, kiesik a szemetek?

Vagy ez valami látszat nyalifali az ő részükről?

2022. márc. 17. 14:36
A kérdező szavazást indított:
Látszat nyali-fali
Ez teljesen normális
24 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Amikor nagyon szerelmes voltam nem néztem mas nőre.

Azért ez nem tart örökké.

Lehet múlik a varázs.

F/46

2022. márc. 17. 14:40
 2/14 anonim ***** válasza:
38%
Ha lehetne biztos szúrna.
2022. márc. 17. 14:41
 3/14 anonim ***** válasza:
69%

Minden pasi ilyen osztonleny szoval normalisnak szerintem nem az,de ilyenek, nem tudsz rajtuk valtoztatni

Dugnanak ezek mindenkit is

2022. márc. 17. 14:42
 4/14 anonim ***** válasza:
68%

Ez egy egyszerű gyökér. Én szeretem jól megnézni a nőket, de rokon, testvér, barát nője, felesége tabu!

Utalom az ilyen férfiakat, mint a sok "gamer" Forzas hulyegyerek, akik kormánnyal meg gazpedallal a szobalyukban csinálnak videókat es nyomják ki a netre, valami istenverte gengszter zenét alanyomva, hogy ők mekkora menők, közben meg a club hüvely befigyel, meg a sparos filléres energiaital! Pffff....

2022. márc. 17. 14:43
 5/14 anonim ***** válasza:
Mi az a club hüvely🤔?
2022. márc. 17. 15:03
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs elég információnk ahhoz hogy ezt így meg lehessen mondani. A sztori nem hangzik bíztatónak, de nem lehet tudni hogy mi zajlik a háttérben, milyen az úriember személyisége. Felmerül másik kis millió kérdés is, hogy biztos vagy e benne hogy más nőkkel is ezt csinálja, vagy csak te gondolod így, vagy csak kizárólag veled? Biztos vagy abban hogy nem érted félre a szituációt? Egyébkent meg nem “működünk így”, mindnyájunk egyénileg különböző képpen kezelünk szituációkat.
2022. márc. 17. 15:16
 7/14 A kérdező kommentje:

6-os.

Nem tudom, hogy más nőkkel is csinálja-e, de gondol igen, ha már velem is.

Nem hiszem, hogy félreértem, elég egyértelmű, ha minden alkalommal végigmér. Olyan is volt, hogy szemezni próbált velem, mosolyogva nézett rám. Nyilván nem voltam rá vevő...

2022. márc. 17. 15:22
 8/14 Noren1989 ***** válasza:

Baaaszki, szavaztam, pedig egyik lehetőség sem az, amire gondoltam.

Làtszat nyalifali helyett vàltoztatnék a klasszik megcsalóra!

2022. márc. 17. 15:27
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy normális-e. De nekem családtagra nem tud beindulni a fantáziám. Lehet akármilyen dögös, ha nekem áthelyeződik a család kategóriába.

Egyszerűen máshogy tekintek rá, nem úgy mint egy szexi nőre.

2022. márc. 17. 15:28
 10/14 anonim ***** válasza:
55%
Én azt tudom erre mondani, ha ezek a szituációk téged zavarnak, és kellemetlenül érzed magad miattuk, akkor maradj vele semleges és távolságtartó. És igyekezz a lehető legkevesebb energiádat pazarolni rá. Az ignorálás be szokott válni, ha bajba kerülsz még mindig tudsz nyers és egyértelmű lenni vele szemben, és a segítségért folyamodást sem kell elvetni alkalmasint.
2022. márc. 17. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!