Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Teljesen kopasz pénisszel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen kopasz pénisszel normális ha minden jobb érzés?

Figyelt kérdés

Kopaszra borotválva még nagyobbnak néz ki az amúgy se kicsi farkam,ez elég szembetűnő mióta teljesen leszedem a szőrt,viszont minden jobban esik így mint korábban,aktus,orál,a gumi mintha jobban feszülne rajta de legalább már nem akadályoz a szőr és orgazmusnál is több változást vettem észre pozitív irányba.

Mások is hasonlóan tapasztalják ezeket hogy más,jobb érzés szőr nélkül?

2021. szept. 24. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Paromnak is borotvalt a penisze es sokkal jobb! en is jobban szeretem igy sokkal jobb igy szopni vagy beleulni
2021. szept. 24. 15:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Én barátnőm is hasonlóan vélekedik ezekről:)
2021. szept. 24. 15:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyan nincs farkam, mert nő vagyok. De mindenképp jobban tetszik a páromon csupaszon. Ha nagyobbnak nem is tűnik, de nekem sokkal esztétikusabb, és higénikusabb is. Arról nem is beszélve, hogy pl az orál mennyivel jobb
2021. szept. 24. 16:27
 4/8 anonim ***** válasza:
18%
Már nem azért, de aki az orállal kapcsolatban panaszkodik, az a szőrt szopja?
2021. szept. 24. 17:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak felizgulsz attól, hogy most ilyen a péniszed, meg nagyobbnak tűnik. Tudom, mert én is tapasztaltam.
2021. szept. 24. 20:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#4es, akkor ezt magamra veszem mert én írtam a 3-as választ. Ezek szerint téged még nem nagyon szoptak le rendesen. Nálam az orál része a here, és ott zavaró a szőr. És amikor bekapom, igen, ott van az orrom alatt is, ami szintén piszkál. És egyáltalán nem valami izgató a számba venni, mert számomra nagyon nem esztétikus. Én is leszedem, nem várom el, hogy a szőrben nyaljon a párom.
2021. szept. 24. 22:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Normális, amióta én is borotválom csupaszra, jobb érzés a szex is, a maszti is, az orálról nem is beszélve.

Az én tapasztalatom az, hogy a nők is sokkal jobban szeretik így, még azok is, akiknek egyébként nem volt bajuk a szőrrel sem, egyértelműen jobban szeretik csupaszon.

De persze nyilván vannak olyanok is, akik meg a szőröset kedvelik, de amennyire látom, ez a kisebbség.

2021. szept. 25. 10:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Mindegy szerintem. Punciban kifejezetten jobban tetszik pl. a szőrös!
2021. nov. 5. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!