Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kopasz pénisszel normális ha minden jobb érzés?
Kopaszra borotválva még nagyobbnak néz ki az amúgy se kicsi farkam,ez elég szembetűnő mióta teljesen leszedem a szőrt,viszont minden jobban esik így mint korábban,aktus,orál,a gumi mintha jobban feszülne rajta de legalább már nem akadályoz a szőr és orgazmusnál is több változást vettem észre pozitív irányba.
Mások is hasonlóan tapasztalják ezeket hogy más,jobb érzés szőr nélkül?
Normális, amióta én is borotválom csupaszra, jobb érzés a szex is, a maszti is, az orálról nem is beszélve.
Az én tapasztalatom az, hogy a nők is sokkal jobban szeretik így, még azok is, akiknek egyébként nem volt bajuk a szőrrel sem, egyértelműen jobban szeretik csupaszon.
De persze nyilván vannak olyanok is, akik meg a szőröset kedvelik, de amennyire látom, ez a kisebbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!