Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte minden nőre feláll. Ez normális?
Figyelt kérdés
A legtöbb nő már az első pillantás után elgondolkodtat, hogy mit csinálnék vele az ágyban, hogy hol csinálnám vele, hogyan élném le vele az életem. Körülbelül minden nőben meglátom egyből azt ami beindít és csak áll a farkam tőlük. (21/F)2022. febr. 21. 11:31
2/22 anonim válasza:
Elég gáz, nekem ilyen ember nem kellene.
3/22 anonim válasza:
szerintem meg ez egy jó képesség, ha sokféle nőben képes vagy felfedezni a vonzót. gondolj bele, téged nem fenyegetnek az olyan problémák, hogy "sajnos az asszony meghízott/megráncosodott/stb., és így már nem tudok rá beindulni"
5/22 anonim válasza:
Nálam is áll ha meglátod egy jó kis topmodell nőt, nem bírok a farkammal de meg ceruzázom őket nem ide irogatok kérdéseket
6/22 anonim válasza:
Van az agy és a vágy ha a vágyak irányítanak nem pedig az agyad szerintem nem vagy több egy bagzó macskánál vagy egy kangörcsös kutyánál, de ez az én véleményem.
7/22 anonim válasza:
Bro' tinikorban még nő sem kellett hogy felálljon, felállt az magától ha kellett ha nem 😂 Nincs azzal gond, hogy beindulsz a nőktől, "hiányod" van, ilyenkor ez természetes.
8/22 anonim válasza:
Üdv a heteroszexuális világunkban 👊🏻
9/22 anonim válasza:
Természetes és helyénvaló.... összesen annyi kiegészítéssel, hogy idős korban is így van sokaknál :)
10/22 Oldfire válasza:
Dehogy baj. Ne hallgass a sok irigykedő kommentekre. Akkor lenne gond ha nem állna fel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!