Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a baj velem, ha szeretem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem, ha szeretem a szexet, de undorodom a pénisz látványától?

Figyelt kérdés
31éves vagyok és aktív a nemi életem, de soha nem érintettem egyik párom péniszét sem. Csak a férfiakhoz vonzódom, de ha csak arra gondolok, hogy meg kell fogjam, neadj'isten a számba vennem, azonnal hányingerem lesz.

2022. márc. 11. 21:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
19, nekem még úgy sem.
2022. márc. 12. 17:32
 22/28 anonim ***** válasza:
De ha annyira rosszul vagy tőle, hogy gumikesztyűben sem biztos, hogy hozzányúlnál, akkor az a tudat hogyhogy nem zavar, hogy benned jár? Engem ez érdekelne inkább.
2022. márc. 12. 17:38
 23/28 A kérdező kommentje:
#22 az nem zavar, de különösebben nem is izgat. Élvezem az együttlétet, de mindegy lenne ha egy pénisz vagy csak valami más alkalmatosság lenne bennem.
2022. márc. 12. 18:08
 24/28 anonim ***** válasza:
Akkor te nem az együttlétet élvezed, hanem az orgazmust/fizikai stimulust. A szexnek szerintem eléggé a szerves részét képezi az a tény, hogy két ember interakciójáról szól. Amit te írsz le, az inkább úgy hangzik, mintha maszturbálni akarnál, de ha már ott van egy farok is, akkor használod hozzá, mint eszközt.
2022. márc. 12. 18:38
 25/28 anonim ***** válasza:
Te aszexuális vagy!
2022. márc. 12. 18:46
 26/28 A kérdező kommentje:
A maszturbálást sokkal kevésbé élvezem mintha a párom csinálná, és azt is amikor nyal.
2022. márc. 12. 19:25
 27/28 anonim ***** válasza:
És ha lenne egy automatikusan mozgó műdildó, amihez hozzá sem kéne nyúlnod, csak végezné a dolgát, akkor is azt mondanád, hogy jobb férfival lenni?
2022. márc. 12. 19:32
 28/28 anonim ***** válasza:
Kérjük a meleg férfi hozzászólókat hogy töröljék a hozzászólásaikat a jobb értékelhetőség érdekében! :)
2022. márc. 12. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!