Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem, ha szeretem a szexet, de undorodom a pénisz látványától?
Figyelt kérdés
31éves vagyok és aktív a nemi életem, de soha nem érintettem egyik párom péniszét sem. Csak a férfiakhoz vonzódom, de ha csak arra gondolok, hogy meg kell fogjam, neadj'isten a számba vennem, azonnal hányingerem lesz.2022. márc. 11. 21:53
11/28 anonim válasza:
Mondjuk én a férfi nyögéstől is teljesen kivagyok. Edzőteremben egy pasi ahogy erőlködött, úgy nyögött, mint aki élvez. Azt hittem leesek az elliptikus trénerről. Ritmikusan lüktetett a vaginám.
12/28 anonim válasza:
Ha a normalitásba belefér az, hogy valaki elélvez egy idegen faszi nyögésének a hallatán, akkor az miért nem, ha valaki nem találja esztétikusnak a genitáliákat?
13/28 anonim válasza:
Hat en is rosszul vagyok tőle, de en mar látványra is, nem is voltam meg senkivel.
Viszont leszbikus sem vagyok, vonzodom a ferfiakhoz, de attól en is undorodom… sőt szinte lefagyok a látványtól.
En eleve azért sem akarok kapcsolatban lenni, mert szeritem egy férfi sem lenne úgy kapcsolatban hogy a no nem er hozza a nemi szervéhez, én meg soha nem érnék hozza, szóval itt vége is van
14/28 anonim válasza:
Érzelmi intelligencia kicsit hiányos. Illetve egyéb dolog lehet, amiért megrekedtél a (?szexuális?) fejlődés útján.
15/28 anonim válasza:
Szerinted sakkozás közben gondolta? :)
16/28 anonim válasza:
Kérdező, és ha szalvétával fognád? :D
Viccen kívül nincs ezzel semmi baj. Neked ilyen az ízlésed.
Van még egy elképzelésem, de azt nem írom ide.
18/28 anonim válasza:
Van ilyen ismerősöm, annyi különbséggel h max,nagyon max gumikesztyűt vesz fel és úgy fogja meg a faszt, nem hajlandó szopni,kiverni de azt elvárja h neki mindent. Így tudomásom szerint hamar ki is rúgják
19/28 A kérdező kommentje:
Gumikesztyűvel talán nekem is menne ha közben nem néznék oda.
2022. márc. 12. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!