Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem az eddzőmmel! Mit tegyek ezek után? Menjek edzésre?
Kicsit hosszú lesz úgyhogy bocsi!
Kedzjük az elején!
A volt pasimmal 3 hete szakítottunk. 3 hónapot voltunk együtt de az utolsó pár hétbe már csalt. Azóta nagyon padlón vagyok. Ezt edzéseken is tudják. 10 éve járok karatéra így eléggé ismer már az edző így karatén sokszor van az mostanába amit tudja hogy szeretek.
Szombaton mentem haza a városból és találkoztam az eddzőmmel. Beszélgettünk nagyjából fél órát aztán mondta, hogy megérkeztek azok a dolgok amiket edzésekre rendelt. Megkérdezte, hogy nincs-e kedvem kiprobálni őket vele. Mivel már régóta ismerem így igent mondtam. Elvitt magához és kicsomagoltuk a dolgokat meg kipróbáltuk őket.
Aztán megkérdezte, hogyan történt a szakítás. Elmondtam neki az egészet. Ő volt az első anya után akivel tudtam erről beszélni. Meghallgatott és ez nagyon sokat jelentett.
Nem emlékszem, hogy ő volt vagy egyszerre volt, de megcsókoltuk egymást és hát megtörtént.
Nem vagyok rá büszke!
Utánna mikor rájöttem, hogy mit tettünk egyből mondtam, hogy hiba volt és hazajöttem.
Azóta semmit nem kommunikálunk.
Hetente háromszor van edzés.
Hétfő, szerda és péntek.
Eddig a hétfőt és a szerdát lemondta, de úgy néz ki a péntekit nem fogja.
Most menjek edzésre vagy ne?
Légyszi válaszoljatok!
Én 18 vagyok (mindjárt 19)
Az edzőm 37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!