Igaz hogy a zsibbadás azt jelenti hogy fejlődsz, mert mikor lefeküdtem aludni elkezdett zsibbadni a karom?
Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 22:22
1/4 anonim válasza:
Melyik(biz. betegségeknél az is számít),hány éves vagy? szerintem inkább nyomelemhiány miatt lehetett,vagy elnyomódott,elszorítódott vhogy és nem vetted észre.
2/4 anonim válasza:
Nem.A gerincprobléma a valószínűbb.Kar zsibbadásnál a nyaknál vannak gondok ha ez rendszeres.
3/4 anonim válasza:
Mostanában nálam is jelentkezik, hogy arra ébredek a karjaim elzsibbadtak, de csak éjjelente és nincs semmi más tünet. Utóbbi időben eléggé rendben van az edzés, kaja, 10 kilót fogytam, miközben karban csak fél centit (most 44.5), és nagyobb súlyokkal edzek, mint bármikor. Bunny írt ilyesmit, hogy ez a fejlődés jele, de sokszor beszél ő is hülyeségeket.
4/4 anonim válasza:
Már egy ideje nállam is előfordul, bal illetve jobb kéz kis és gyűrűsujj zsibbadása éjjelente! (néha elég durván)
Esetleg próbáld ki te is a fejkörzést/nyaktornát, nekem valamelyest bevált, enyhűlt a zsibbadás, hátha bejön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!